Mest attraktive arbeidsgiver i bransjen

 
Mest attraktive arbeidsgiver i bransjenBildet: F.v. Eirik Bjørnstad, Elise Feiring Myrtrøen, Silje Kopland og Anne-Jori Løhre i Multiconsult tok imot prisen.
Yrkesaktive ingeniører har talt: Multiconsult er rangert som nest mest attraktive arbeidsgiveren blant yrkesaktive ingeniører.

Selskapet kom rett bak Equinor, og før Norconsult som fikk tredjeplass. Selskapet beholder med dette sin status som bransjebeste fra i fjor.

7. november fikk Multiconsult overlevert beviset på at selskapet fremdeles er i toppsjiktet av attraktive arbeidsgivere for yrkesaktive ingeniører i Norge. Universum kårer hvert år Norges mest attraktive arbeidsgivere blant yrkesaktive med høyere utdanning. I år har i overkant av 10 000 personer sagt sin mening, hvorav nærmere 2000 ingeniører.

- Vi er utrolig stolte av å beholde andreplassen i Universum-kåringen. Dette er en hyllest til alle våre dyktige medarbeidere, som skaper tillit til at Multiconsult er et spennende sted å jobbe. Dette er en anerkjennelse av våre solide fagmiljøer som mange ønsker å være en del av. Et miljø der vi jobber med betydningsfulle og krevende prosjekter. Jeg vil derfor takke våre egne folk for denne plasseringen, sier Grethe Bergly, konsernsjef i Multiconsult, i en pressemelding.

Undersøkelsen viser at ingeniørene som ønsker å jobbe i Multiconsult assosierer virksomheten med blant annet spennende tjenester og utviklingsmuligheter. Anne-Jori Løhre, som jobber i seksjonen seksjonen Prosjektstyring Anlegg, kan bekrefte at Multiconsult lever opp til inntrykket blant yrkesaktive ingeniører.

- For meg var en god balanse mellom jobb og fritid viktig da jeg søkte meg til Multiconsult. Jeg ville bli utfordret og inspirert, samtidig som jeg ville ha det gøy. Det kan jeg absolutt si at jeg har hatt. I det tegningsløse oppdraget Jølstra Kraftverk, får jeg eksempelvis jobbet med BIM og statuskommunikasjon i modell. Jeg får sett hvordan det fungerer mellom vi som prosjekterer, byggherren, entreprenøren og leverandørene i byggefase, som jeg lærer mye av. Jeg er spesielt fornøyd med det sterke fagmiljøet og sosiale arbeidsmiljøet, sier Anne-Jori Løhre.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår