<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange
Smilende håndverker med verneutstyr

Fagblad for bygg- og anleggsbransjen, nå også med VVS og VA

Byggfakta nyheter er en naturlig informasjonskilde for påvirkere og beslutnings-
takere på alle nivåer, både i privat og offentlig sektor. Byggfakta nyheter er et bransjepolitisk og tverrfaglig tidsskrift, som leses på grunn av sin saklige, debattskapende og faglige profil.

Gå til Byggfakta nyheter
håndverker

Vi ønsker å engasjere fagfolk

Derfor må innholdet i Byggfakta nyheter være bransjeaktuelt.
Byggfakta skal være den naturlige informasjonskilden for ledere på alle nivåer, formenn og fagarbeidere, men også folk utenfor bransjen skal kunne ha nytte av det stoffet vi presenterer.

Med tilgang til vår egen prosjektdatabase, følger Byggfakta utviklingen innen prosjektmarkedet for bygg og anlegg tett. Dermed gis leserne våre unik og oppdatert informasjon om trender og utviklingstrekk i markedet. Både gjennom publisering av aktuelle prosjektnyheter på nett og i magasindelen, men også ved å tilby leserne nedlastbare rapporter, basert på tall fra prosjektdatabase. Også produktnyheter, kronikker og relevante fagartikler er viktig for en helhetlig leseopplevelse, og noe Byggfakta nyheter vil fortsette å prioritere høyt. Både på nett og i magasinutgave.

media landingsside-2

1985

Oppstart av Byggfakta

Bladet Byggfakta ble etablert i 1985 under navnet Byggaktuelt og er et uavhengig fagtidsskrift for bygg, anlegg og kommunalteknikk.

Byggfakta er en naturlig informasjonskilde for påvirkere og beslutningstakere på alle nivåer, både i privat og offentlig sektor. Byggfakta er et bransjepolitisk og tverrfaglig tidsskrift, som leses på grunn av sin saklige, debattskapende og faglige profil.

Gå til Byggfakta nyheter

 

Redaksjonen

Vi er interessert i tilbakemeldinger fra leserne og tips om gode saker. Kontakt oss gjerne direkte (se kontaktinfo under) eller send en mail til red@byggfaktamedia.no. Pressemeldinger sendes til samme adresse.

A4561857BW

Bjørn Laberg
Redaktør VVS aktuelt og Byggfakta

Mobil: 93 60 05 18
bjorn.laberg@byggfakta.no

A4562130BW

Pål Engeseth
Ansvarlig redaktør

Mobil: 95 84 97 11 
ple@byggefakta.no

default-image

Odd Borgestrand
Journalist

Mobil: 90 62 00 28
odd@borgstrand.no

Annonsér hos oss!

Skjerm media underside-1

 

 

Som annonsør i fagbladet Byggfakta nyheter vil du nå ut bredt til 120 000 månedlige lesere. Det er over 19. 000 beslutningstakere! Vi sender også ut nyhetsbrev to ganger i uken til ca. 30 000 mottakere - med en åpningsrate på 30-32%. Dette gir deg som annonsør et enda større nedslagsfelt, med tanke på merkevarebygging, produktlanseringer, målrettede kampanjer, stillingsannonser, bilag, kataloger, m.m.

Målgruppen til Byggfakta nyheter er beslutningstakere, leverandører, produsenter, arkitekter, tiltakshavere, rådgivende ingeniører og entreprenører. Med andre ord; hele bygg- og anleggsbransjen, inkludert VA- og VVS-bransjen.

Våre to websider, nyheter.byggfakta.no og vvsaktuelt.no, har opplevd en formidabel økning i antall besøkende, noe som gjør oss til en svært nyttig markedskanal for annonsering på nett og i nyhetsbrev. Herunder også «Native ads».

Ta kontakt for å få best synlighet og profilering mot byggebransjen.

Les mer

 

Abonner på vårt blad!

Last ned e-blad gratis!

Byggfakta nyheter har åtte utgivelser i året, og er en naturlig informasjonskilde, for alle i bransjen. Men bladet skal også være aktuelt for lesere utenfor bygg- og anleggsbransjen.

Byggfakta henvender seg blant annet mot dem som arbeider hos profesjonelle byggherrer, i boligbyggelag og borettslag, i arkitekt- og rådgivende ingeniørfirmaer, hos entreprenør, på vegkontorene, i skoleverket og i byggevarehandelen, samt de i VA- og VVS-bransjen. I tillegg leses vi av politikerne og byråkratene i departementene.

P4JQUZ1-1