<img alt="" src="https://secure.leadforensics.com/210672.png" style="display:none;">
Byggfakta logo - RGB-orange

Byggfakta nyheter

Bygg- og anleggsbransjens nyheter på nett og magasin

Byggfakta nyheter er en naturlig informasjonskilde for påvirkere og beslutningstakere på alle nivåer, både i privat og offentlig sektor. Byggfakta nyheter er et bransjepolitisk og tverrfaglig fagblad og nettside, med  saklige, debattskapende og faglige nyhetssaker.

Byggfakta nyheter VVS aktuelt

Bilde av Fagbladet Byggfakta nyheter

Landets største frittstående fagmagasin innen bygg og anlegg

Som annonsør i fagbladet Byggfakta nyheter vil du nå ut bredt, til over 19.000 beslutningstakere. Dette gir deg som annonsør et enda større nedslagsfelt, med tanke på merkevarebygging, produktlanseringer, målrettede kampanjer, stillingsannonser, bilag, kataloger og mer.

Målgruppen du vil treffe hos oss er beslutningstakere, leverandører, produsenter, arkitekter, tiltakshavere, rådgivende ingeniører og entreprenører. Med andre ord; hele bygg- og anleggsbransjen, inkludert VA- og VVS-bransjen. 

Mer om fagbladet 

Bilde av en byggning

Vi ønsker å engasjere fagfolk

Byggfakta nyheter skal være den naturlige informasjonskilden for ledere på alle nivåer, men også folk utenfor bransjen skal kunne ha nytte av det stoffet vi presenterer.

Med tilgang på vår egen prosjektdatabase, følger Byggfakta nyheter utviklingen innen prosjektmarkedet for bygg- og anlegg. Dermed gis leserne våre unik og oppdatert informasjon om trender og utviklingstrekk i markedet. Både gjennom publisering av aktuelle prosjektnyheter på nett og i fagbladet, men også ved å tilby leserne nedlastbare rapporter, basert på tall fra vår prosjektdatabase SMART. 

Byggfakta nyheter

1x1_enheter_nyheter-1

 

Annonser hos oss!

Med 8 utgaver i året og en dokumentert lesergruppe på 40.000 lesere på print og nett, er Byggfakta nyheter det største frittstående fagmagasinet innen bygg og anlegg i Fagpressen, med tilhørende nettsider: byggfaktanyheter.no og vvsaktuelt.no. Byggfakta nyheter er riksdekkende og når beslutningstakerne i bransjen.

Å annonsere hos oss, forsterker budskapet deres! Det gir deg som annonsør et enda større nedslagsfelt, med tanke på merkevarebygging, produktlanseringer, målrettede kampanjer, stillingsannonser, bilag, kataloger, m.m.

Ta kontakt for å høre om dine muligheter.

Les mer

Vil du vite mer?

Ønsker du å vite mer om annonsering hos oss?
Fyll ut skjemaet så tar vi kontakt! 

 

Nyhetsbrev

Meld deg på våre nyhetsbrev og få de ferskeste nyhetene for bransjen rett i din innboks.

Du vil få:

  • Bransjens ferskeste nyheter
  • Trender i byggebransjen
  • Rapporter
  • 10 på topp lister
  • Aktuelle prosjekter
  • Produktnyheter
  • Ledig stillinger
  • Og mye mer…..