Maxbo og Bygger'n styrker alliansen

 
Maxbo og Bygger'n styrker alliansen
Løvenskiold Handel og E.A. Smith styrker samarbeidet mellom kjedene Maxbo og Bygger'n.

Løvenskiold Handel og E.A. Smith har siden 2002 hatt en innkjøpsallianse og et logistikk-samarbeid på byggevarer. Dette samarbeidet har over årene utviklet seg til å bli både tettere og sterkere, og partene er nå enige om en ny, langsiktig allianseavtale.

- Vi er svært fornøyde med å ta samarbeidet med Bygger'n til et nytt nivå. Løvenskiold og E.A. Smith, som to av Norges eldste og mest solide handelshus, har en god felles forståelse og er naturlige alliansepartnere i dagens marked med en samlet sisteledds omsetning på 7,8 milliarder, sier Thomas Støkken, adm. direktør i Løvenskiold Handel.

- I praksis vil den nye avtalen sørge for mer forhandlingskraft, effektiv logistikk og bedre lønnsomhet for hele alliansen. Løvenskiold Logistikk har vist seg som en særdeles god partner for distribusjon i mange år og vi ser frem til å bruke denne mer aktivt i både innkjøp og drift, sier Arne Reinertsen, adm. direktør i E.A. Smith.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår