Master Builders Solutions Norway inn i MBCC Group

 
Master Builders Solutions Norway  inn i MBCC GroupBildet: Linda Rorgemoen, General Sales Manager, Master Builders Solutions Norway AS.
Master Builders Solutions Norway AS var inntil 1. desember en del av BASF AS, men er nå en del av MBCC Group, som eies av det globale private equity-selskapet Lone Star.

I tillegg til Master Builders Solutions® eier MBCC Group det sterke varemerket PCI®, som også er godt etablert på det norske markedet.

Master Builders Solutions er et ledende varemerke innenfor byggkjemi over hele verden og tilbyr innovative og bærekraftige produkter og løsninger til både nybygg og renovering i ulike sektorer i byggebransjen, som for eksempel bygninger, infrastrukturkonstruksjoner og anlegg under jorden.

Master Builders Solutions Norway AS er en av Norges ledende leverandører av tilsetningsstoffer til betong og en ledende aktør innenfor markedet for ulike byggesystemer, bl.a. fugefrie gulv samt vanntettings- og reparasjonsprodukter til betong. I Norge foregår produksjonen av bl.a. tilsetningsstoffer til betong til betongindustrien og sprøytebetong til tunnelbyggeri på vårt produksjonssted i Sagstua. Utover det norske hovedkontoret i Sagstua har vi også et salgskontor i Oslo.

Fokus på å levere innovative og bærekraftige løsninger

Innovasjon er en av de viktigste drivkreftene innenfor varemerket Master Builders Solutions, og dette er sterkt forankret gjennom et nettverk av globale og lokale F&U-sentre. På det globale F&U-senteret i Trostberg i Tyskland jobber eksperter både med grunnleggende forskning og ny betongteknologi i tillegg til utvikling av nye produkter og prosesser i forbindelse med tilsetningsstoffer til betong og relaterte systemløsninger. Forskningssenteret jobber med
innovasjonskjeden knyttet til tilsetningsstoffer til betong, med produkter til tunneler og infrastrukturprosjekter i tillegg til å ivareta hele patentporteføljen og globale teknologiprosjekter.

- Et godt eksempel er vår innovasjon innenfor betongtilsetningsstoffer, hvor vi bidrar med å utvikle bærekraftig betong med reduserte CO2-utslipp samt utvikling av betong som muliggjør gjenbruk av gammel, nedknust betong. Et annet eksempel er vårt fokus på å utvikle nye og bedre produkter til vanntetting av f.eks. vannrenseanlegg og nye løsninger til bærekraftige og slitesterke gulvsystemer. Overordnet sett er bærekraftighet en av hjørnestenene i vårt daglige virke, sier Linda Rorgemoen, General Sales Manager, Master Builders Solutions Norway AS, i en pressemelding.

Vær forberedt på den digitale tidsalderen

Den sterke trenden mot økt digitalisering i byggebransjen gjenspeiles også i det digitale tilbudet fra Master Builder Solutions. Med over 100 BIM-objekter (Building Information Modelling) og en stadig voksende objektdatabase tilbys byggebransjen en stor BIM-portefølje under varemerket Master Builders Solutions.

Objekter er tilgjengelige i flere globale BIM-biblioteker og -databaser, og alle relevante opplysninger og lenker finner du her: https://virtual-design.basf.com/global/

I tillegg til BIM tilbyr Master Builders Solutions Norway AS dessuten flere forskjellige løsningsverktøy, beregningsverktøy og andre digitale tjenester: Et eksempel er verktøyet Online Planning Tool. Dette spesifikasjonsverktøyet hjelper ikke bare profesjonelle byggefirma med å finne riktige løsninger til prosjektene sine på en rask og effektiv måte – løsningene er også fleksible og tilpasser seg varierende prosjektkrav samt bidrar med viktig informasjon knyttet til hvert trinn i prosjektplanleggingsprosessen.

Mer informasjon finnes her: https://online-planning.master-builders-solutions.com

Om Master Builders Solutions:
Under den globale paraplyen Master Builder Solutions tilbys avanserte kjemiske løsninger for oppføring, vedlikehold, reparasjon og renovasjon av konstruksjoner. Varemerket bygger på mer enn 100 års erfaring fra byggebransjen. Omfattende portefølje består av tilsetningsstoffer til betong og sement, kjemiske løsninger for underjordisk konstruksjon, vanntettingsløsninger, tetningsmasser, reparasjons- og vedlikeholdssystemer for betong, spesialmørtler og spesialgulvsystemer. Bedriften har produksjonsanlegg og salgskontorer i mer enn 60 land.

www.master-builders-solutions.com

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår