Byggfakta logo - RGB-orange
Byggefakta-Hero-Mobile-thumb-1

Strategi og markedsinnsikt

Markedsovervåking er et viktig redskap om du vil vite hva som skjer i bransjen, og hvordan markedet utvikler seg - både nå og i fremtiden.

 

 

grow-your-business-tilbudsmodul2

Grow Your Business 
Skap vekst med en datadrevet strategi

Grow Your Business er et strategisk verktøy som henvender seg til byggherrer, rådgivere og entreprenører i den norske byggebransjen. Verktøyet er en dynamisk rapport som er basert på data fra det profesjonelle prosjektmarkedet. 

Med Grow Your Business kan du jobbe strukturert og strategisk med data om ditt marked! Du kan også optimere bedriften din innenfor markedsføring, salg, tilbud og innkjøp. Det betyr at du kan ta riktige beslutninger for din virksomhet basert på markedsinnsikt. Med Grow Your Business kan du øke bunnlinjen og omsetningen samtidig som du reduserer kostnader. 

Les mer om Grow Your Business

Market Insight – markedsoverblik med et enkelt klik

Market Insight
Markedsoverblikk med et enkelt klikk

Med Market Insight kan du få et overblikk over alle byggeprosjekter som er relevante for din bedrift. Med oversiktlige dashboards og grafer kan du skape akkurat det overblikket du har bruk for. Du kan filtrere ut data fra mange ulike parametere, som du kan kombinere på kryss og tvers. Dette kan f.eks. være pris, stadie, anbudsform og mye mer. 

Ved bruk av Market Insight får du relevante, detaljerte og nøyaktige opplysninger om markedet. 

Se dine muligheter med Market Insight

macbook-analytics-pro

Analytics PRO
Se hvem som besøker nettsiden din

Med Analytics PRO får du kunnskap om hvem som besøker nettsiden din. Du kan se hvilke bedrifter som besøker nettsiden din, hvordan de fant deg, hva de viser interesse til, samt hvilke byggeprosjekter de jobber med akkurat nå. Med den kunnskapen kan du raskt konvertere besøkende til leads. 

 

Se dine muligheter med Analytics PRO

Telemarketing - målrettet markedsanalyse

Telemarketing
Skreddersydde løsninger

Telemarketing er en skreddersydd løsning til deg som ønsker en unik markedsanalyse eller målrettet møtekartlegging, i byggebransjen. Med en målrettet markedsanalyse kan din eksisterende kunnskap om markedet utvides slik at du kan prioritere din bedrifts ressurser riktig. 

Vi ringer ditt marked og kartlegger om de ønsker dine produkter og løsninger, om du kan sende et tilbud eller om de vil ha et møte med deg. Våre tjenester er din løsning!

Vi identifiserer hvilke kundesegmenter og målgrupper du har størst mulighet å påvirke. Kanskje er det ikke bare kunder, men også beskrivende konsulenter eller byggmestere?

Ønsker du å møte dine kunder fysisk, men ikke tid til å booke inn møter? Har du nye produkter du vil markedsføre eller bygge din egen merkevare? Trenger du hjelp med innsalget?
Våre engasjerte TM-agenter er stolte av å levere svært gode resultater til seriøse bedrifter i prosjektmarkedet. Med grundig innsikt i dine produkter og løsninger gir vi deg muligheten til å komme i salgsposisjon. Vi tilpasser oss oppdragene i omfang, varighet og med tydelige mål.

Les mer om telemarketing

Vi oppdaterer prosjektinformasjon hver dag

Våre løsninger innenfor markedsovervåkning er basert på prosjektinformasjon fra vår prosjektdatabase. 

Informasjonen oppdateres jevnlig av vår dyktige researchavdeling, som består av 18 erfarne medarbeidere. Researchavdelingen følger alle byggeprosjekter tett og gjennomfører ukentlig mer enn 1500 telefonintervjuer med byggebransjens aktører. Dette betyr at researchavdelingen samler inn og gir ut mer en 1500 nye eller oppdaterte byggeprosjekter hver uke. 

Les mer om projektdatabasen

Projektdatabasen indeholder informationer om mere end 13.000 aktive byggeprojekter

Vil du vite mer?

Vi er klare til å rådgi deg om hvilken type markedsovervåking som vil gi deg og din bedrift mest verdi. Vi tar utgangspunkt i virksomheten din, målsetting og budsjett! 

Fyll ut skjemaet, så kontakter vi deg.