Markedets raskeste veggkontakt med USB-lader

 
Markedets raskeste veggkontakt med USB-laderBildet: – Tilbakemeldinger fra pilotkunder viser at laderen tilfredsstiller markedets strenge krav til sikkerhet og ytelse, sier produktansvarlig Espen Øien i Lanse AS
Lanse AS tilbyr nå veggkontakt med markedets raskeste 3A USB hurtiglader for privat- og bedriftsmarkedet.

– Tilbakemeldinger fra pilotkunder viser at laderen tilfredsstiller markedets strenge krav til sikkerhet og ytelse, sier produktansvarlig Espen Øien i selskapet.

– Med hurtigladeren til Lanse, som leveres med 2xEuro og 3A USB A+C, får du en brannsikker og rask USB-lader til både privat- og bedriftsmarkedet. Den passer til både nyinstallasjon og rehabilitering og har innebygd overbelastningsvern som avbryter ladning ved feil på utstyr, sier Øien.

Rask og robust lader

USB laderen har 3A USB Fast Charge protokoll både på USB-C og USB-A, som er det maksimale strømstyrke denne standard støtter. Det er et kjent problem i markedet at ladehastigheten også er avhengig av kvaliteten på ladekabel.
– Tilbakemeldingene vi har fått fra våre pilotkunder, er at vår kontakt lader raskt på nesten alle USB-kabler. Derfor er det ikke nødvendig å kjøpe ny dyr ladekabel, sier Øien.
– Dette stemmer godt med våre egne laboratorietester av slike USB-ladere, understreker han.

Brannsikker USB-lader

Veggkontakten til Lanse med USB-lader har innbygd overbelastningsvern som avbryter lading hvis det oppstår feil på utstyr. I tillegg er veggkontakten laget med brannhemmende materiale som gir en ekstra trygghet mot brann.

For nyinstallasjon og rehabilitering

– At laderen passer inn i standard veggbokser og alle RS16 rammer gjør den rask og enkel å installere. Dette er også den eneste USB-laderen på markedet med Euro-stikk, som også kan installeres i eksisterende installasjoner med ujordete stikkontakter. Dette gjør det enkelt å bytte en gammel innfelt stikkontakt til en ny og brannsikker type, påpeker Øien.

Suksessfaktor

Hurtigladeren føyer seg inn i rekken av Lanses mange innovative og anerkjente tele-, data- og bredbåndsløsninger.
– I alle år har vi utviklet tjenester og produkter i takt med markedets behov, noe som har vært og vil fortsatt være et av selskapets suksessfaktorer, sier Øien til slutt.

Veggkontakt 2xEuro + USB A-C hurtiglader:

• Markedets raskeste lader 3A
• Virker på alle USB kabler
• For jordet og ujordet installasjon
• Driftsspenning: 100 – 240VAC 50/60Hz
• Maks forankoblet vern: 16A
• Utgangsstrøm Euro: 2x2,5A
• Utgangsstrøm USB-A: Maks 3A
• Utgangsstrøm USB-C: Maks 3A
• Utgangsspenning USB: 5VDC
• Elektronisk overbelastningsvern
• Isolasjonsklasse III
• Fysiske mål 84x84mm 31mm dybde
• Polarhvit
• Inkludert kombiramme

Om Lanse:
Lanse AS er en totalleverandør med over 30 års erfaring innen tele-/datakommunikasjon og bredbånd. Selskapet ble etablert i 1990 i Oslo og har medarbeidere med høy faglig kompetanse og lang fartstid i bransjen.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår