Mange vil forme Adamstuen

 
Mange vil forme AdamstuenFoto: Statsbygg
Hele 26 grupperinger av arkitekter, rådgivere og utviklere ønsker å være med på å forme den utviklingen av statens eiendommer på Adamstuen i Oslo når veterinærmiljøene til Ås i 2020.

Statsbygg arbeider på oppdrag fra Kommunal- og moderniseringsdepartementet med etterbruk og eventuelt salg/makeskifte av statens eiendommer på Adamstuen i Oslo. Statsbygg har lyst ut oppdraget om å utarbeide fire parallelle mulighetsstudier for ny bruk og byplangrep for området. Hele 26 grupperinger av arkitekter, rådgivere og utviklere har meldt seg på i anbudskonkurransen om å få oppdragene. Grupperingene består i hovedsak av norske firmaer, samt  noen danske og svenske arkitektfirmaer.

- Det er flott at det er så stor interesse for oppgaven og området. Blant tilbyderne finnes mange firmaer med bred erfaring med stedsutvikling. Videre har teamene styrket seg med andre rådgivere innen ulike fagfelt. Vi håper derfor på å få gode forslag til hvordan Adamstuen skal utvikles og formes, sier prosjektleder Jorleif Jørgenvåg i Statsbygg.

Statsbygg planlegger å tildele oppdragene i slutten av oktober.

 

Kilde: Statsbygg

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle