Mange gode grunner til å velge Lett-Tak

 
Mange gode grunner til å velge Lett-Tak- Stadig flere får opp øynene for fordelene med våre produkter, sier salgssjef Gard Brunsell.
Hele 750 skoler i hele Norden har tak fra Lett-Tak Systemer AS i Larvik. Tørt bygg raskt og evnen til å tåle lange spenn er to av mange gode grunner til å velge den helnorske produsenten.

ANNONSE

I 37 år har Lett-Tak Systemer AS i Larvik forsynt markedet i Norden med sine taksystemer. En 100 prosent norskeid produsent som har all produksjon i Vestfoldbyen, mens løsningen har sitt opphav på Stockholms Tekniska Högskola.

Fra fabrikken i Larvik sendes det ut ordrer til hele Norden. I tillegg til det norske markedet er Lett-Tak Systemer AS store i Sverige, men også i Danmark og på Island opplever bedriften vekst.

- Stadig flere får opp øynene for fordelene med våre produkter, sier salgssjef Gard Brunsell.

100 kvadratmeter pr time
Han forteller at det er spesielt den effektive monteringen kombinert med evnen til å tåle lange spenn som gjør at Lett-Tak blir løsningen for veldig mange.

- Kombinasjonen av ferdigisolerte takelementer og spesialutdannede håndverkere gjør at man klarer å montere opp til 100 kvadratmeter tak pr time. Et normalt yttertak på et leilighetsprosjekt er cirka 450 kvadratmeter. Det monterer våre spesialister på en til to dager.

Spennvidden på Lett-Tak gjør produktet svært attraktivt.

- Spennvidden kan være på opptil 18 meter. Den bærende delen er i stål, mens den øvre delen av takelementene er i tre. Takkonstruksjonene har for øvrig blitt testet langs hele den klimamessig krevende norske kysten med svært gode resultater.

Strenge kvalitetskrav
Brunsell understreker at Lett-Tak også er markedsledere på andre områder.

- Kundene har strenge krav til miljø, kvalitet og energi. Med stadig større intern fokus på kvalitet, miljø og bærekraft så oppfyller Lett-Tak Systemer AS disse kravene. Vi dokumenterer miljøklasse A i SundaHus samt Breeam Excellent, og vi leverer også til prosjekter som tilfredsstiller Svanemerkets miljøkrav.

Store prosjekter
Lett-Tak Systemer AS er inne i flere store prosjekter. Et av de største nå er den videregående skolen i Tvedestrand.

- Dette er et av landets største skoleprosjekter for tiden. Vi er glade for at hovedentreprenøren Veidekke har valgt oss som leverandør til tak. Her skal vi levere totalt 10.000 kvadratmeter tak sier senior Ingeniør på Lett-Tak, Karsten Halvorsen. Et annet stort prosjekt jeg kan nevne er Svenska Järnvägars nye anlegg i Hässleholm i Sverige. Her leverte vi i 2018 20.000 kvadratmeter tak. Av store kjente norske byggeprosjekter er det nyeste terminalbygget på Flesland Lufthavn. Da bygget ble tatt i bruk i 2017 så var det med 17.000 kvadratmeter tak fra oss.

Godt rustet for fremtiden
Lett-Tak Systemer AS i Larvik har 150 ansatte og et fabrikkanlegg som er godt rustet til å møte fremtiden. Fremtiden ser da også lys ut.

- Etter å ha vokst en del i fjor så blir 2019 et år hvor vi skal stabilisere oss. Ordrebøkene ser lovende ut, og vi har i dag en leveringstid på fra fem til åtte måneder.

Lett-Tak Systemer AS har i sine 37 år hele tiden vært opptatt av produktutvikling og at det de leverer skal holde mål på alle måter.

- Vi har styrket vår ledende posisjon i markedet ved å kontinuerlig oppdatere produktet i henhold til gjeldende krav. Dette gjelder både styrke, U-verdi, brannklasse, lyd og andre verdier samt miljømessige egenskaper som våre kunder krever, understreker salgssjef Gard Brunsell.


Om Lett-Tak Systemer
Lett-Tak Systemer AS er en landsdekkende bedrift som konstruerer og installerer taksystemer skreddersydd etter kundens ønsker.

Mer informasjon finner du på www.lett-tak.noTil den nye videregående skolen i Tvedestrand skal Lett-Tak levere hele 10.000 kvadratmeter.


17.000 kvadratmeter med tak på den nye terminalen på Flesland Lufthavn er levert av Lett-Tak Systemer AS.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår