Malin Larsson ansatt som salgsdirektør i ABAX

 
Malin Larsson ansatt som salgsdirektør i ABAXSalgsledelsen f.v. Thomas Kvifte, Frode Sjølander, Malin Larsson, Jonny Hansen, ledes av Morten Steinvåg, CSO ABAX Group
Malin Larsson (34) er ansatt som ny salgsdirektør for de svenske og finske markedene i teknologiselskapet ABAX Group. Larsson har vært en del av selskapet siden 2011.

Malin Larsson trer inn i salgsledelsen i ABAX Group og tar med seg mer enn syv års erfaring fra salg og salgsledelse i selskapet. Hun beskrives som et stort ledertalent og mottok i Januar 2017 beviset for dette med prisen som «Leader of the Year» på ABAX awards.

- Jeg er stolt og ydmyk, men gleder meg til å ta fatt på utfordringene som venter meg som salgsdirektør for Sverige og Finland. Det er to viktige markeder som til sammen representerer 35 prosent av vår totale portefølje. Det er to veletablerte markeder i ABAX men potensialet i Sverige og Finland er fortsatt stort, og sammen med flinke kollegaer skal vi jobbe mot nye høyder i 2018, sier Malin Larsson, Salgsdirektør, ABAX Group.

Dette er en beskrivelse som deles av viseadministrerende direktør i ABAX, Bjørn Erik Helgeland.

- Gode ledere med gode holdninger til seg selv og andre er viktig for ABAX. Malin Larsson har over tid vist seg som en svært god leder som evner å få det beste ut av de hun har jobbet sammen med. Vi er veldig fornøyde med at hun takket ja til stillingen, uttaler Bjørn Erik Helgeland, COO ABAX Group.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle