Madrid varmes opp og kjøles ned denne uka

 
Madrid varmes opp og kjøles ned denne ukaFoto: Climatizacion/Madrid
CLIMATIZACION/Madrid: Det er allerede sommerlige temperaturer i Madrid, og inne på byens internasjonale messeområde samles denne uka nærmere 60.000 deltakere og 760 utstillere til messa Climatizacion, med fokus på ventilasjon, kjøl, klima og varme.

Av Odd Borgestrand

Madrid

Produsenter fra hele verden viser sine nyeste produkter innen klimaanlegg, varmevekslere, kjøling, varmtvannsgeneratorer og mye mer. Climatizacion er hovedsakelig besøkt av arkitekter, sivilingeniører, installatører, forhandlere og grossister for å bli kjent med innovative løsninger og trender i bransjen. Her handler det selvsagt også om Det fungerer som en plattform for å utvide forretningsforbindelser eller å opprette og vedlikeholde kontakter.

Representanter fra 70 land er ventet til messa som varer fra tirsdag til fredag her i Madrid. Blant utstillerne er det spanske selskaper som dominerer. Danmark, Finland og Sverige er representert, mens norske selskaper er fraværende.

Interessen for årets messe
er betydelig større enn for to år siden. På åpningsdagen er det registrert en økning i påmeldte på hele 23 prosent, og antallet utstillere er økt med 12 prosent.

Det er segmentet Airconditon, inkludert varme og kjøl som samler flest produsenter og utstillere. Totalt 300 ulike selskaper viser fram sine nyeste og mest miljøvennlige produkter. 

Arrangørene lover tidenes største og meste innovative messer innen varme og kjøl. De mange selskapene som velger å delta på messa i Madrid har et høyt miljøfokus, og vil vise fram et  bredt utvalg av teknologiske og miljøvennlige framskritt, heter det i den siste pressemeldingen som er gått ut fra arrangørene.

I tillegg til utstillerne
i de fire store messehallene som benyttes under denne messa, blir det holdt en rekke seminarer og større konferanser med fokus på regelverk innen EU, energieffektivitet og bærekraf, teknologisk utvikling i HVAC og kjøling, og bygningsstyring; Det bli arrangert egen workshop om teknikker som brukes innen HVAC, mens innovasjonsgalleriet vil vise de viktigste nyhetene innen bransjen.

Climatizacion 2019 har slått seg sammen med mindre arrangementer innen energi og miljø,  teknologi og innovasjon, aquakultur og  vannbehandling.

Byggfakta/VVS aktuelt er tilstede på åpningsdagen i Madrid

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår