M2 Entreprenør bygger "The Park"

 
M2 Entreprenør bygger  The ParkFoto: Boxs Arkitektstudio AS
M2 Entreprenør AS har inngått en totalentreprisekontrakt med Glomar Eiendom AS om oppføring av 6 meget eksklusive leiligheter fordelt på tre bygninger, samt underjordisk garasjeanlegg i Holmenkollen.

Hver av leilighetene vil være på ca. 400 kvm med kompromissløs kvalitet, meget høy standard og svært gjennomtenkte planløsninger med opptil 3 meter i takhøyde. I tillegg skal det nevnes at i tillegg til takterrasse får hver leilighet sin egen kino, egen spa/velværeavdeling og privat heis. Garasjekjelleren inneholder 3 lukkede garasjer til hver leilighet.

Prosjekteringsarbeidet er godt i gang, og byggearbeidene blir igangsatt i januar -18.
To leiligheter er allerede solgt.

- Vi setter stor pris på tilliten Glomar Eiendom AS viser oss med å tildele M2 entreprenør enda en kontrakt i tillegg til Heggelibakken 32. Vi har jobbet tett med Trond Monshaugen og Martin Flatgård i Glomar Eiendom siden vårparten, og nå som det er solgt 2 leiligheter i hvert av prosjektene kan vi kjøre i gang to prosjekter som begge er så å si ferdig prosjektert sier daglig leder i entreprenørselskapet M2 Entreprenør, Morten Brusnes.

- Glomar Eiendom AS er svært fornøyd med samarbeidet med M2 Entreprenør i prosjekteringsfasen på begge prosjektene, og gleder seg nå til å ta fatt på fase to, sier daglig leder Trond Monshaugen.

Arkitekt for prosjektet er Boxs Arkitektstudio AS

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle