Lyse investerer i Blueday Technology

 
Lyse investerer i Blueday TechnologyBlueday har i dag 36 ansatte og holder til i Sandnes.
Lyse tar eierskap i lokalt selskap med solid kompetanse innen elektrifisering.

Lyse går gjennom tidligfasefondet Lyse Investeringer inn i selskapet Blueday Technology som del av en større finansiering sammen med eksisterende aksjonærer og Sparebank1 SR-Bank.

- Dette er en strategisk investering i tråd med Lyses mål om å muliggjøre det helelektriske samfunnet. Blueday Technology har en unik kompetanse innen helhetlige elektrifiseringsløsninger og vi har en industriell tilnærming til å videreutvikle denne kompetansen, sier konserndirektør for infrastruktur, Grethe Høiland, i en pressemelding.

Blueday Technology har lang erfaring og bred kompetanse innenfor energioptimalisering, og står for fullstendige elektrifiseringsleveranser. Nylig har selskapet landet en stor kontrakt med Oslo Havn for å bidra til utslippsreduksjoner. Innen 2030 skal havnen redusere utslipp med 85 prosent og bli utslippsfri på sikt. De har også levert elektrifiseringsløsninger til olje-, shipping- og oppdrettsnæringen.

- Alt skal elektrifiseres. Når vi nå får en solid lokal eier som Lyse med på laget, har vi en gylden mulighet til å sette standarden og samtidig bygge opp viktig lokal kompetanse innen elektrifisering og energioptimalisering, sier daglig leder Hans Petter Heggebø i Blueday Technology.

Avtalen mellom selskapene ble inngått og gjennomført rett før årsskiftet og innebærer at Lyse får en eierandel på 29 prosent i selskapet.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår