Lynrask montasje av innervegger

 
Lynrask montasje av innervegger
Nail It Indoor er et unikt patentert system som erstatter tradisjonelle skruer med dykkertspiker og gir det mest effektive samt ergonomiske montasjen av gipsplater.

Tidsbesparende
Ved å bytte skruer og standard gips mot dykkertspiker og vår sterkeste gipsplate Ultraboard kan du spare mye tid. Ultraboard kan nå skjøtes uavhengig av stenderens plassering ved hjelp av Bondfiller og spikres effektivt med en gassdrevet spikerpistol. Platen festes i unike stendere og skinner med doble flenser.

Bredt samarbeid
Nail It Indoor er resultatet av et langt utviklingsprosjekt med samarbeid mellom Norgips, Knauf og oppfinner bak systemet, Atricon AB.     

- For å skape et komplett system har vi inngått et samarbeid med ESSVE, hvor de leverer gassdrevet dykkertpistol og ståldykkert. Dykkertpistolen er utviklet i samarbeid med håndverkere og er både slitesterk og ergonomisk. Ståldykkerten er tilpasset for montering av Ultraboard, sier Mikael Blomgren, Markedsdirektør på Norgips, i en pressemelding.

Flere fordeler
Det er ikke bare redusert montasjetid som påvirkes positivt med Nail It Indoor. Systemet medfører en svært enkel montasje som gir bedre ergonomi for den som utfører jobben. Rask montasje gir økt effektivitet og gir store innsparinger per dag og ved større prosjekter. Nail It Indoor har også positiv miljøpåvirkning.

Filosofien bak gir miljøfordeler
Tanken bak Nail It systemet er å unngå å bygge en vegg med flere lag. En vegg bygget med Nail It Indoor oppfyller krav til egenskaper for de fleste innervegger inkludert skruefeste, men med redusert materialforbruk og raskere montasje.

- Redusert bruk av materiale gir miljøgevinster på flere plan og takket være skjøting av plate uavhengig av stender reduseres svinn av gipsplate. Dette utgjør over tid en stor forskjell for miljøet, fortsetter Mikael Blomgren.

Les mer om Nail It Indoor på sosiale medier og våre websider eller kontakt oss for en demonstrasjon.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår