Lyngården på Moholt klar til innflytting

 
Lyngården på Moholt klar til innflytting
Fredag overtar KLP Eiendom Lyngården på Moholt i Trondheim fra entreprenøren NCC. Eiendommen er allerede nesten fullt utleid.

- Jeg er veldig glad på vegne av våre leietakere som får jobbe i et så flott og smart bygg med masse kvaliteter. Et miljøbygg for fremtiden som vi er kjempestolte av, sier administrerende direktør Ruth Hege Havdal i KLP Eiendom Trondheim i en pressemelding.

Bygget har 14.000 kvadratmeter fordelt på fem etasjer, har 450 arbeidsplasser og er byens første bygg ført opp etter de nye TEK17-forskriftene. Bygget er miljøsertifisert etter Europas ledende miljøsertifiseringsystemer, og har energiklasse A og passivhus-standard.

Nesten helt utleid

Lyngården er over 70 prosent utleid med flere leietakere innen finans og ny teknologi. En av de største leietakerne er Microchip Technology Norway.

- Som et ledende globalt teknologi selskap stiller vi store krav til våre leverandører og KLP har imøtekommet våre krav til laboratorier og arbeidsmiljø på en meget god måte. I Lyngården har vi fått lokaler hvor vi vet at våre 130 ansatte vil glede seg til å gå på jobb hver morgen sier Øyvind Strøm, direktør i Microchip.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår