Lydløs danske under parketten

 
Lydløs danske under parkettenBildet: - Materialet består av 90 prosent resirkulert bilgummi, sier Fredrik Sand, som har det norske agenturet for Scan Underlay sin trinnlydsduk. Foto: Bjørn Laberg
BYGG REIS DEG 2019: Scan Underlay er allerede store i Danmark på såkalt trinnlydsduk, beregnet for montering under parkett og på bjelkelag. Nå håper bedriften på et trinnlydsløst fotfeste i det norske byggevaremarkedet, gjennom sitt nærvær på Bygg Reis Deg.

Av Bjørn Laberg

- Materialet består av 90 prosent resirkulert bilgummi. På hver kvadratmeter er det cirka 30 millioner luftbobler, som har styrke nok til å tåle 1580 kilo før boblene knuses.
Det sier en engasjert Fredrik Sand, forhandler for produktet, og som i cirka ett år har gjort research for Scan Underlay.

- Nylig fikk vi EPD-godkjenning på trinnløsduken. I Danmark har Scan Underlay vært en betydelig aktør på denne type produkter i fire år. Faktisk har de passert over en million solgte kvadratmeter av «Accustic Silence», sier han til Byggfakta.

Med fire intensive messedager på Lillestrøm, håper han at også det norske byggevaremarkedet skal få øynene opp for dansk trinnlydsduk.
- Målgruppen for vår tilstedeværelse her på messa, er arkitekter, rådgivere, entreprenører og håndverkere. Gledelig nok har vi kommet i kontakt med mange innen disse kategoriene allerede, så dette lover godt, smiler den norske forhandleren.

- Foreløpig legger vi opp til en webshop. Når vi får etablert oss mer, og bransjen får kjennskap til oss og produktene våre, kan vi eventuelt gå ut i detaljhandelen, sier Sand.

Han understreker at man skynder seg langsomt i denne fasen av lanseringen.
- Først og fremst ønsker vi å få entreprenører interessert, og at leveranse av trinnlydsduk til et større byggeprosjekt kan bli en realitet. Det tror vi Bygg Reis Deg-messa kan være en effektiv døråpner for, avslutter Sand.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår