Lyddempende MasterTop 1327-gulv M1-sertifisert

 
Lyddempende MasterTop 1327-gulv M1-sertifisertBildet: MasterTop 1327-20dB er en langsiktig, økonomisk løsning, velegnet til offentlige bygg som skoler, kjøpesentre, sykehus og kontorarealer.
Det lyddempende gulvsystemet MasterTop 1327 fra BASFs avdeling Master Builders Solutions® har oppnådd M1-sertifisering.

M1 er den beste klassen for vurdering av VOC-utslipp i det finske systemet «Emission Classification of Building Materials». I tillegg skal produktet bestå en lukttest som krever at lukten er nøytral/akseptabel. M1-klassifiseringen tildeles kun produkter med et ekstremt lavt utslippsnivå.

MasterTop 1327 har tidligere fått andre viktige utmerkelser og oppfyller blant annet de strenge kravene fra tyske AgBB (Komité for helserelatert evaluering av byggprodukter), har oppnådd høyeste klasse (A+) i den franske VOC-ordningen og kan brukes til miljøsertifiserte bygg i henhold til BREEAM (Building Research Establishment Environmental Assessment Methodology), LEED (Leadership in Energy and Environmental Design) og DGNB (Tysk råd for bærekraftige bygg).

- Vi er glade for at det nok en gang er bevist av et eksternt sertifiseringsorgan at vårt innovative, lyddempende gulvsystem oppfyller de strengeste krav og dermed er et utmerket valg hvis man er opptatt av innemiljøet», sier Luc Van Eldere, Head of Business Segment Management Performance Flooring Europe i BASF i en presemelding.

- MasterTop 1327-20dB er det eneste gulvsystemet med kun flytende komponenter som påviselig reduserer trinnlyd med 20 dB. Det gjør at gulvet er svært behagelig å gå på, samtidig som det bidrar til et godt innemiljø, både med tanke på komfort og lydreduksjon. I tillegg er MasterTop 1327-systemet fugefritt og lett å holde rent. Det er usedvanlig slitesterkt og derfor en langsiktig, økonomisk løsning velegnet til offentlige bygg som skoler, kjøpesentre, sykehus og kontorarealer, sier Eldere.

MasterTop 1327 er basert på poluyuretan (PU) og kan innfarges i utallige RAL- og NCS-farger. Det gir store kreative muligheter med hensyn til mønster og design, og gulvet er derfor en populær løsning blant arkitekter og interiørdesignere, heter det avslutningsvis i pressemeldingen.

BASF sin portefølje er organisert i fire segmenter: Chemicals, Performance Products, Functional Materials & Solutions og Agricultural Solutions. BASF omsatte for mer enn 63 milliarder Euro i 2018. BASF-aksjene omsettes bl.a. på børsen i Frankfurt (BAS). Det er over 122.000 ansatte i BASF Group.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår