Lønnsspesialist, Fredrikstad

 
Lønnsspesialist, Fredrikstad
Har du erfaring med lønn fra A til Å? Både ingeniører, planleggere og støttefunksjoner bidrar når vi løser noen av samfunnets viktigste og mest komplekse utfordringer. Vi søker nå en strukturert og nøyaktig Lønnsspesialist som kan bidra positivt til vårt fantastiske arbeidsmiljø i Fredrikstad og vår framtidige utvikling i bransjen.

BLI DEL AV ET INKLUDRENDE OG DYKTIG ARBEIDSMILJØ

COWI er et internasjonalt rådgivende ingeniørselskap med ansatte i over 30 land verden over. I Norge har vi rundt 1200 medarbeidere fordelt på forretning og støttefunksjoner som alle jobber mot vårt felles mål: å skape betydelige verdier for kunder, mennesker og samfunn. Vår seksjon for Lønn består av rundt 10 personer i Norge, Danmark og Sverige, og vi er nå på jakt etter en ny lønnsspesialist i Norge med kontorsted i Fredrikstad.

Som Lønnsspesialist i COWI vil du ha ansvar for at medarbeiderne våre får utbetalt lønn til riktig tid, samt rapportering og dialog med relevante myndigheter. Rollen innebærer mye selvstendig arbeid, men også tett samarbeid med vår andre norske lønnskollega. I utgangspunktet er dette en 60-80% stilling, men kan tilpasses etter ønske og behov.

Typiske arbeidsoppgaver vil kunne være:

 • Utarbeidelse av lønn fra A-Å
 • Sykefraværsoppfølging og refusjoner (NAV)
 • Kontoavstemminger
 • Testing i SAP ved system- eller regeloppdateringer
 • Årsavslutning
 • Besvare spørsmål og rådgi medarbeidere på lønnsspørsmål

DU ER DYKTIG PÅ SYSTEMER OG STILLER ALLTID MED GODT HUMØR

Vi søker deg som har noen års erfaring med lønnsarbeid, og særlig med beskatning, reiser og lønn. I tillegg har du erfaring med regnskap, fortrinnsvis lønnsavstemminger. Du har relevant akademisk bakgrunn, eller lengre relevant erfaring som kompenserer for manglende utdannelse. Vi jobber mye i SAP, HCM og MS Office, og forutsetter at du har noe kjennskap til disse, samt lover og regler innen lønnsområdet. Som person er du både strukturert og nysgjerrig, og du ser løsninger hvor andre ser problemer.

I tillegg kan du gjenkjenne deg i følgende:

 • Du har god systemforståelse
 • Du er opptatt av detaljer
 • Du er dyktig i Excel
 • Du kan engelsk flytende og kan minimum forstå skandinaviske språk
 • Du har alltid godt humør og tar med deg positiv energi på jobb

COWI SOM ARBEIDSPLASS

COWI tilbyr en dynamisk og utfordrende arbeidsplass med gode utviklingsmuligheter. Vi har et sterkt og tverrfaglig arbeidsmiljø som setter høye krav til kompetanse og faglig integritet.

 • Hos oss får medarbeiderne i stor grad påvirke egne arbeidsoppgaver og prosjekter
 • Hos oss får du gode muligheter til kompetanseheving og egenutvikling gjennom prosjekter og kurs
 • Arbeidsmiljø er viktig for oss, vi stiller opp for hverandre, er rause og støtter hverandre. Vi har et godt arbeidsmiljø som vi verdsetter høyt, noe som også gjenspeiles i medarbeiderundersøkelser
 • Ledelse og ledelsestrening er et av COWIs fire satsingsområder. Vi jobber derfor systematisk med å utvikle lederferdigheter hos linjeledere og prosjektledere, slik at hver enkelt medarbeider skal oppleve sine ledere som en positiv drivkraft til eget engasjement, utvikling og prestasjoner

 Vi tilbyr konkurransedyktige betingelser, samt gode pensjons- og forsikringsordninger.

INTERESSERT?

Dersom du ønsker mer informasjon om stillingen er du velkommen til å kontakte:

Pernille Lading Hedberg, e-post: PLHE@cowi.com, tlf: +45 56401347

Vi ser frem til å motta din CV og søknadsbrev så snart som mulig, og senest innen 20. mars 2019. Arbeidssted vil være Fredrikstad. Alle søknader behandles konfidensielt.

Søk på stillingen her

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår