Logistikksenter finner veien til Vestby

 
Logistikksenter finner veien til VestbyBildet: Vestby Næringspark har optimal beliggenhet for Logicenters, som etablerer seg på strategiske lokasjoner for logistikkeiendom i Norden. Vestby er et av de mest spennende stedene å etablere seg, mener direktør Matthias Kettelhoit i Logicenters.
NREPs Logicenters finner næringsparken i Vestby kommune sør for Oslo så attraktivt at selskapet nå sikrer seg ytterligere 100 dekar.

Av Odd Borgestrand

Med den nyeste anskaffelsen eier Logicenters nå et samlet tomteareal på 128 dekar for utvikling i området. Pågående tomteopparbeidelse forventes ferdig i slutten av inneværende år, og eiendomsaktøren mener å kunne ha et første bygg klart for leietakere i begynnelsen av 2022, skriver selskapet i en pressemelding.

Dermed fortsetter Logicenters å etablere seg på strategiske lokasjoner for logistikkeiendom i Norden. Området i næringsparken i Vestby kjøpes av investeringsselskapet Ferd Eiendom.
Det nordiske eiendomsinvesteringsselskapet NREP, som eier Logicenters, gjorde sin første tomteinvestering på Vestby allerede i 2016 da de kjøpte en tomt på 13 dekar. Selskapet har siden da utviklet logistikkbygg på til sammen 56.000 m² i Vestby, inkludert en pågående utbygging på 12.000 m² som forventes å være ferdig i begynnelsen av 2021.

Så sent som i våres kjøpte eiendomsaktøren et nytt tomteareal på 2,7 dekar.
- Med det siste kjøpet på drøyt 100 dekar har Logicenters sikret seg en god posisjon for videre utvikling i næringsparken, sier administrerende direktør Matthias Kettelhoit i Logicenters.
Han betegner grunnforholdene på den nyervervede tomten som meget gode, noe som gjør tomten attraktivt for logistikkanlegg med høye belastningskrav.

- Vestby er en veldig attraktiv næringspark for mange logistikkaktører. Derfor er det viktig for oss å sikre vår tilstedeværelse i området og utvikle flere moderne logistikkeiendommer av høy kvalitet. Vi har hatt stor suksess i Vestby og med det nye tomtekjøpet kan vi fortsette å utvikle og leie ut logistikkarealer til aktører som har høye krav og er i forkant. Dette oppkjøpet vil gjøre det mulig for oss å tilby eiendommer for både større og mindre leietakere. Vi ser frem til å ønske våre første leietakere velkommen fra begynnelsen av 2022, sier han videre.

Han betegner beliggenheten som optimal strategisk med korridoren mot Sverige og umiddelbar nærhet til E-6 både ut og inn av hovedstaden.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår