Logistic Contractor bygger for DSV i Norge

 
Logistic Contractor bygger for DSV i Norge
Logistic Contractor har inngått en avtale med logistikk- og transportselskapet DSV om å oppføre kontorer, terminal og lager i Vestby rett sør for Oslo. Anlegget skal miljøsertifiseres i henhold til Breeam-NOR.

Det samlede arealet blir 55 700 kvm fordelt på 32 000 kvm lager, 7 000 kvm mesanin, 12 000 kvm terminal, 4 000 kvm kontorer i tre plan og 700 kvm personalrom. Det skriver Logistic Contractors i en pressemelding.

Breeam er en av de internasjonalt mest brukte miljøsertifiseringene for kommersielle bygninger. Logistic Contractor har tidligere oppført flere bygninger i samsvar med Breeam-kravene og har spesialister som sørger for å oppå ønsket nivå innen Breeam.

Sertifiseringen krever at man jobber aktivt med miljø og bærekraft gjennom hele byggeprosessen. Miljøkravene gjelder alt fra brakker, materialer og byggeavfall til hvordan det ferdige bygget påvirker omgivelsene.

– DSV-prosjektet blir vårt tredje prosjekt i Norge og er med sin størrelse og høye standard en veldig god start på vår utvidede satsing i Norge, forteller Sandu Nylmon, adm.dir. i Logistic Contractor Norge i meldingen.

Som for alle LCs prosjekter er byggetiden kort. Vi skal overlevere 19 500 kvm lager i april neste år, og hele prosjektet skal være ferdig noen måneder senere: i juli 2020. Så nå skal det fokuseres mer på rekruttering.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår