Liten rakker på rekkverk

 
Liten rakker på rekkverkMorsomt på stand for Vestfold Bygg & Rekkverk. Fra venstre: Andrè Grøndahl, Stian Stribolt og Per Erik Gustavsen. Foto: Odd Borgestrand
Vestfold Bygg & Rekkverk kan betegnes som en liten «rakker» på rekkverk. Under Bygg Reis Deg mangler det ikke på kunder på standen til det lille firmaet fra Skoppum i Vestfold.

Tekst: Odd Borgestrand - Film: Einar Langholen-Schulstad

Daglig leder Stian Stribolt stortrives blant de langt større aktørene i Hall D.  Sammen med sine sju medarbeidere gjør han alt for at kundene skal få en hyggelig opplevelse når de er sammen med bygg- og rekkverkgutta.  Dette er nemlig gutter som med stolthet trekker fram service, kvalitet, gode priser og effektivitet uten å blunke. Det er hele «hemmeligheten» bak en nærmest eventyrlig vekst de siste årene.  Da Stian fikk Andrè Grøndahl med seg på laget som prosjektleder ble det skikkelig sving på sakene, og omsetningen doblet seg på et år, og doblet seg nok en gang året etter.

Nå er selskapet blitt en totalleverandør av rekkverk og rekkverkskomponenter til det private og det profesjonelle markedet.  Forventet omsetning i år blir på nærmere 15 millioner kroner. 20 millioner og 10 mann på laget er målet for Stian.

-Vårt mål er alltid fornøyde kunder og vi fokuserer på kvalitet i hele prosessen fra anbudsforespørsel til ferdig produkt, og vi setter vår ære i å levere produkter av høy kvalitet, enten det gjelder komplette rekkverk, eller enkeltkomponenter fra vårt sortiment. Markedsområdet vårt er konsentrert på Østlandet, men vi leverer rekkverk for selvmontering i hele Norge, sier den engasjerte rekkverksleverandøren.

Privatmarkedet har liten kunnskap om hva et rekkverk i børstet stål og glass koster. Noen syns det er svært rimelig, mens andre mener det er alt for kostbart. Sammenlignet med et rekkverk i tre, montert av en byggmester, mener vi å være svært konkurransedyktig, sier Stian Stribolt.
-Det er ikke så mange som er glad i male sine gjerder eller rekkverk, og vår påstand er at et vedlikeholdsfritt rekkverk betaler seg i løpet av fem-seks år når den første maleren blir satt på jobben med skraping og maling, sier Stian med et smil om munnen.

Viktig treffsted
Under Bygg Reis Deg har Stian og hans lagkamerater truffet en rekke potensielle kunder, leverandører og forhandlere. 
-Vi er hele tiden på jakt etter å utvide vår produktsortiment, og da er dette stedet å være. Vi er nå klare for å utvide med glassvegger i kontorbygg. Her er det mye å hente, og vi ser at glass er spennende og morsomt å jobbe med også inne i bygg.

-Vi har et nært samarbeid med flere store entreprenører og arkitekter i dag. Vi tegner i 3D og mener vi følger med i timen. Vi klarer å presentere våre ideer på en enkel måte, og ønsker å jobbe mer med proffene i markedet. For alle parter er det en fordel at vi kommer inn i prosjektene så tidlig som mulig, understreker han.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår