LINK rigger for ytterligere digitalsatsing

 
LINK rigger for ytterligere digitalsatsingLINK Arkitektur rigger for ytterligere digitalsatsing fremover. Illustrasjon: LINK arkitektur.
LINK Arkitekturs ambisjon er å være early adopter av ny teknologi, og styrker nå selskapets satsning innen digital utvikling.

For å ligge i front rekrutteres ytterligere fageksperter innen parametrisk design i Danmark, Norge og Sverige. I tillegg løftes ansatte frem til et felles-Skandinavisk nyetablert digitalt kompetansenettverk.

- Selskapet skal ha en offensiv teknologiutvikling de neste årene og staker ut en ambisiøs strategi som krever økt spisskompetanse innen parametrisk design og BIM. Med økt fokus på bærekraft og effektivisering i bransjen er målet å skape merverdi for kundene, samtidig som arkitektonisk kvalitet fremmes i prosjektene. Ved hjelp av parametrisk design kan kunden presenteres for optimale forslag, og i tidlig fase sikre at alle parametere oppfylles i tråd med bærekraftsmål og kundekrav, sier Martha Bergh Lunde, COO i LINK Arkitektur, i en pressemelding.

- Kompetansenettverket for digitalisering verver representanter på tvers av team og fagområder i Skandinavia. Med den unike fagbredden organisasjonen har, vil vi sørge for å utvikle medarbeidernes kompetanse for å oppnå mål definert i strategien. I tillegg går man aktivt ut og rekrutterer spesifikk fagkompetanse for å drive digitalsatsningen fremover sammen med eksisterende intern kompetanse, mener hun.

- LINK ligger allerede langt fremme innen digitalisering generelt, og BIM og parametrisk design spesielt. Vi følger tett med på hvordan vårt fagfelt formes i årene som kommer. LINK er en solid kompetansebedrift med våre 500 medarbeidere i Skandinavia og vi ønsker å drive utviklingen innenfor digitalisering fremover. Med høy innovasjonstakt bidrar vi til å legge premissene for bærekraftig samfunnsarkitektur, sier Martha Bergh Lunde avslutningsvis i pressemeldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår