Link åpner nytt kontor i Gøteborg

 
Link åpner nytt kontor i GøteborgTorslanda skole - Gøteborg, konkurranse vunnet av LINK arkitektur
Link arkitektur, et av Skandinavias ledende arkitektselskap, åpner nå kontor i Gøteborg, sitt 16. arkitektkontor i Skandinavia.

- Nærhet til kundene og prosjektene er grunnleggende for et godt samarbeid. Vi etablerer oss med eget kontor i Gøteborg for å møte økende etterspørsel fra våre kunder. Gøteborg er en fremtidsrettet by med et sterkt markedsgrunnlag og høy etterspørsel. Vi har flere prosjekter og avtaler i regionen og har lenge ønsket å etablere oss her. Nå er tiden inne, sier konsernsjef i Link arkitektur Leif Øie i en pressemelding.

Link arkitektur har allerede gjennomført en rekke prosjekter i Vest-Sverige. For i enda større grad å kunne bidra til den positive utviklingen i regionen, etableres nå et eget kontor i Gøteborg sentrum. Nylig vant Link arkitektkonkurransen om Nya Torslandaskolan i Göteborg, en skole med høye bærekraft-ambisjoner som tar hensyn til de klimautfordringene vi står overfor. Kontoret har også oppdrag innen Älvstaden i Gøteborg, Nordens største byutviklingsprosjekt. Parallelt med dette pågår flere store prosjekter for fullt i Medicinareberget. Selskapet har også avtaler med både Göteborgs stad, Akademiska Hus, Västfastigheter og Göteborgs Universitet.

Gøteborgkontoret vil jobbe med oppgaver innenfor både arkitektur og interiørarkitektur, primært for skoler, laboratorier, sykehus og universiteter. Noen rekrutteringer er allerede gjort og flere er på vei. Innen ett år forventes det nye kontoret å bestå av 10 kompetente ansatte. 1. april åpnes dørene til Link arkitekturs Gøteborgkontor, det 16. kontoret i Skandinavia.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår