Lindab styrker sitt team med ansettelse av Ronny Aase

 
Lindab styrker sitt team med ansettelse av Ronny AaseRonny Aase
Ronny Aase kommer fra DNF AS hvor han det siste året har vært ansatt som leder for Service / Ettermarked. Han har lang og bred erfaring fra ventilasjonsbransjen og har tidligere blant annet jobbet som Product Manager Offshore / Sales Engineer hos Ventistål AS.

- Det er med stor glede vi ønsker Ronny Aase velkommen til Lindab. Med Aases lange og brede erfaring både fra entreprenørsiden i ventilasjonsbransjen og Marine-Offshore er vi overbevist om at han vil styrke Lindab. Han tiltrer som produktansvarlig ventilasjon og som distriktssjef for salg Ventilasjon i region Vest, forteller salgssjef Ventilasjon, Arne Boyle.   

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

I Norge har vi 9 lokale avdelinger, og disse ligger i Oslo, Drammen, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad og Tromsø. Vårt hovedkontor ligger på Kalbakken i Oslo. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår