Limaco med nye gjerder og sikkerhetsprodukter

 
Limaco med nye gjerder og sikkerhetsprodukterBildet: SAFEGATE er erstatteren for den gode gamle sperrebukken, og er produsert i 100% resirkulerbar polyethylene. En smart hengslet sperring som benyttes ved midlertidige grave- og reparasjonsjobber, rundt kumlokk, ved kabelarbeider og innendørs.
Holmestrand-bedriften Limaco har blitt representant og eneimportør for OXFORD, verdens største produsent av 100 % resirkulerbare plastprodukter i kategorien sikkerhetsgjerder, byggegjerder, sperringer og kjøreplater/markplater.

- Med AVALON (bildet under) slipper du å ergre deg over gjerder som bryter i stykker koblinger når de benyttes i ujevnt terreng. AVALON er utviklet med en smart type «hook & pin» fleksible koblinger (OXFORD- patent) som gjør at gjerdene følger terrenget uten disse problemene. De har også «snublefrie» innfellbare føtter, og 50 gjerder lagres flatt på pall, noe som er svært plassbesparende. De er utstyrt med klasse 3 rød/gul reflex, opp mot kravene til Statens Vegvesen R310-2014, skriver Limaco i en pressemelding.

ENDURAFENCE byggegjerder (bildet under) mener leverandøren på sikt vil erstatte dagens stålgjerder. På bygge- og anleggsplasser blir det oftere satt krav til høye gjerder og ENDURAFENCE er 2 meter. De er ikke strømførende, og gir anleggs- og byggeplasser et godt synlig og markert arbeidsområde. De kan kombineres med dagens standard type metall byggegjerder. ENDURAFENCE er produsert i 100% resirkulerbart materiale og måler, Lengde 2000 x Høyde 2000 mmLeveres med PVC fot og metallclamp m/bolt/mutter. Veier 10 kilo + fot 18 kilo. Pallekvantum 50 stk. gjerder liggende flatt.

 

SAFEGATE (se hovedbildet i artikkelen)er erstatteren for den gode gamle sperrebukken, og er produsert i 100% resirkulerbar polyethylene. En smart hengslet sperring som benyttes ved midlertidige grave- og reparasjonsjobber, rundt kumlokk, ved kabelarbeider og innendørs. SAFEGATE har lav vekt og kommer i sett med 4 hengslede deler (4-gates). Med ekstra sett kan den lages større. Lengde utslått 3000 x H750 mm. Vekt 8 kilo.

EnduraMat markplater (bildet over) er kjøreunderlag beregnet for bruk på bløte og sårbare områder.  Dette er Heavy Duty type kjøreunderlag som tåler gravemaskiner, betong- biler og alle typer tunge kjøretøy opp til 80 tonn. - Hver plate måler 2440 x 1220 x 12 mm og veier KUN 32 kilo. Som andre OXFORD-produkter er de laget i 100% resirkulerbart materiale. De er vendbare, sklisikre og kan linkes sammen med koblinger om ønskelig, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Limaco.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår