Leverer ozonfri ioniseringsmaskin

 
Leverer ozonfri ioniseringsmaskin
Dia Proff Norge AS tar inn patenterte OxySan i Norge, en ozonfri ioniseringsmaskin som renser luften for helseskadelige partikler og luftbårne virus.

Et unikt patentbeskyttet produkt for å eliminere – rense luft for helseskadelige partikler bla. virus (som covid-19), byggestøv, mikrostøv, asbeststøv, bakterier, lukt, røykskader o.l. Maskinene bruker ionisering, men helt uten bruk av Ozon. Ozon er skadelig for mennesker over tid, men med dette systemet (som er det eneste i sitt slag) vil partikkelinnholdet reduseres med opptil 95%, og med det være gunstig for alle som oppholder seg innendørs.

Under ioniseringen fylles luften med positivt og negativt ladede ioner som gjør at skadelige partikler i luften klumper seg sammen, og deretter faller ned på bakken og blir der. Denne prosessen holder luften ren og er helt uten restprodukter, luktfri og helt ufarlig.

- OxySan kommer i 4 ulike størrelser til ulike arealer, er et mobilt system, driftssikkert og enkelt i bruk. Vi i Dia Proff Norge AS tror i disse tider at OxySan sine maskiner vil bli godt mottatt i det Norske markedet. Ettersom vi har en pågående pandemi som berører de fleste virksomheter i Norge, vil disse produktene være til stor glede for alle, da de eliminerer potensiell trussel som covid-19 luftbårne partikler. OxySan maskiner renser luften i alle lokaler for skadelige viruspartikler i luften. En unik løsninger som er 100% ozonfri, ikke skadelig for mennesker og som kun gir miljø og helsemessige gevinst for alle, skriver Dia Proff Norge i pressemeldingen.

Bruksområder:
Klasserom, skoler, kontor, møterom, kirker, kjøpesenter, sykehus, eldrehjem, hotell, restauranter, verksteder, anleggslokaler, brakkeanlegg, kjølerom, matbutikker, produksjonsindustri, renoveringsarbeid, treningsrom, private hjem.

OxySan ozonfri luftionisering fjerner:

  • Virus og bakterier i alle typer rom og lokaler hvor mennesker oppholder seg.
  • Alt støv som mikrostøv, kvartsstøv, betongsstøv skjærestøv og sveisestøv, samt lukt i luften på byggeplasser og verksteder.
  • Asbeststøv med lufte kanaler.
  • Røyklukt etter brann
  • Mugglukt og sopp problemer

OxySan er utviklet av det svenske firmaet Renluftsteknik. Siden 1982 har de utviklet produkter for å forbedre luftkvaliteten og løsninger rundt støv og lukt gjennom ozonfri ionisering. Under utviklingen av OxySan har materialet og produksjonsmetode vært viktig og maskinene kan resirkuleres til ca. 90%.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår