Leverer 450 kvm solfangere

 
Leverer 450 kvm solfangereBildet: Nye Moelv skole og flerbrukshall. Illustrasjon: Ringsaker kommune/JAF arkitektkontor AS
Aventa skal levere 450 kvadratmeter solfangere til den nye svømmehallen som bygges i tilknytning til nye Moelv skole og flerbrukshall. Anlegget blir det største solvarmeanlegget som er installert på et enkelt bygg i Norge.

Byggingen av Moelvhallen med flerbrukshall og svømmehall er i rute. Hallen blir et tilbud til kommunens befolkning, både skoleelever, tilrettelagte brukergrupper og befolkningen forøvrig.

Svømmebassengene, et konkurransebasseng og et terapibasseng, skal varmes med solenergi og 450 kvadratmeter solfangere installeres på stativer på taket av svømmehallen.

GK Rør Gjøvik er totalentreprenør for varmeanlegget, som omfatter både fjernvarme og varmegjenvinning fra dusjvann i tillegg til solvarme. Aventa er signert som underentreprenør for solvarmeleveransen.

- Moelv svømmehall er et stort og viktig prosjekt for Aventa, og særlig hyggelig er det at kommunene går foran og etterspør solfangere, melder Aventa.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle