Les Byggfakta som eBlad

 
Forrige
Neste
 
Les Byggfakta gratis på nett!

Bladet Byggfakta ble etablert i 1985 og er et uavhengig fagtidsskrift for bygg, anlegg og kommunalteknikk.

Byggfakta er en naturlig informasjonskilde for påvirkere og beslutningstakere på alle nivåer, både i privat og offentlig sektor.

Byggfakta er et bransjepolitisk og tverrfaglig tidsskrift, som leses på grunn av sin saklige, debattskapende og faglige profil.

Vi ønsker å engasjere fagfolk. Derfor må innholdet i Byggfakta være bransjeaktuelt.
Byggfakta skal være den naturlige informasjonskilden for ledere på alle nivåer, formenn og fagarbeider, men også folk utenfor bransjen skal kunne ha nytte av det stoffet vi presenterer på våre sider. Skal vi være interessante og aktuelle må vi våge å ta opp og belyse ulike problemer som finnes i bransjen. I og med at vi er et fritt og uavhengig fagblad, som ikke har en organisasjon som puster oss i nakken - tør vi trå til når vi mener det er behov for det.

Byggfakta når mange lesere.
Våre lesere arbeider hos profesjonelle byggherrer, i arkitekt- og rådgivende ingeniørfirmaer, hos entreprenør- og byggehåndverksbedrifter, i byggevarehandelen, i boligbyggelag og borettslag, i kommunenes tekniske sektorer, på vegkontorene og i skoleverket. I tillegg leses vi av politikerne på Stortinget og byråkratene i departementene.

Redaksjonen i Byggfakta Docu Norge står bak innholdet i Byggfakta, VVS aktuelt og Bad og bolig.  

Ønsker du å abonnere på vårt e blad?

Registrer deg her.

Se eBlad fra 2012, 2011 og 2010

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle