Lederskifte i Grove-Knutsen

 
Lederskifte i Grove-KnutsenBildet: Grove-Knutsen & Co har hovedkontor i Gneisveien 34, på Skedsmokorset
Andre generasjons medeier, nåværende daglig leder i Grove- Knutsen & Co, Truels Gedde, trekker seg som daglig leder. Gedde fortsetter i bedriften, med ansvarsområde salg og forretningsutvikling.

Grove-Knutsen er nå i gang med å søke kandidat til ny daglig leder.

- Jeg trekker meg tilbake fra stillingen som daglig leder, men blir fullt ut med på reisen videre med ansvarsområde salg og forretningsutvikling. Jeg er fortsatt sprek og vil fortsette å jobbe med kunder og leverandører og beholde den langvarige gode kontakten vi har. Ansettelse av ny daglig leder er en prosess vi har holdt på med en god stund og det har ingen ting med situasjonen rundt Koronaviruset å gjøre. Jeg har ledet selskapet i flere tiår, en periode hvor vi har hatt en sunn og stabil vekst. Nå føler jeg at vi har kommet til et veiskille og trenger ytterligere påfyll med kompetanse, sier Gedde i en pressemelding.

Om Grove-Knutsen:
Grove-Knutsen & Co AS ble etablert i 1948, og er en ledende leverandør av arbeidsutstyr til proffmarkedet innen flere kategorier så som stiger, stillaser, oppbevarings- og transportutstyr, lykter, verktøy, verneprodukter, og brannvernutstyr, som distribueres via et landsdekkende forhandlernettverk. Grove Knutsen er et familieeiet selskap med 35 ansatte, og en omsetning på rundt NOK 200 mill.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår