Lederskifte i Finja Betong AS

 
Lederskifte i Finja Betong AS
Finja Betong gjør endringer i Norge. Tommy Holgersson, som har ledet satsingen i Norge siden 2011, reiser tilbake til Sverige for å ta fatt på nye utfordringer innen Finja. Odne Holm begynte å jobbe som Country Manager for Finja Betong AS, den 1 april 2016.

Odne har bred kompetanse innen bygg- og betongbransjen. Han kommer fra stillingen som Country Manager for Paroc og har innen det blant annet jobbet for Byggmakker og Asak miljøstein. Odne er utdannet sivilmarkedsfører fra BI, er 41 år og bor med sin familie i Fetsund utenfor Lillestrøm.

– Tommy og hans team har lagt et solid og godt fundament for Finja i Norge. Jeg gleder meg til å ta stafettpinnen videre og videreutvikle Finja til å bli en betydelig og viktig aktør i det norske markedet sammen med mine kolleger og våre kunder, sier Holm.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår