Lars Holm blir ny boligdirektør i OSU

 
Lars Holm blir ny boligdirektør i OSULars Holm foran DEG 16 i Barcode. I løpet av oktober blir dette hans nye jobbadresse, da han begynner som boligdirektør i Oslo S Utvikling. Foto: OSU
Lars Holm blir ny boligdirektør i OSU. Han kommer fra stillingen som regionsdirektør i Skanska Eiendomsutvikling.

– Lars får ansvaret for å både utvikle og selge boliger med høy kvalitet slik at de blir blant de mest attraktive i hele landet. Det vet jeg at vi kan få til sammen, sier Synnøve Lyssand Sandberg, adm. direktør i Oslo S Utvikling i en pressemelding.

Riktig kompetanse
Hun har tidligere jobbet sammen med Holm i Skanska Eiendomsutvikling.

– Jeg kjenner Lars som en kompetent, reflektert og streetsmart type. Han er også en person som er lett å like. Det er viktig for en relativt liten organisasjon som OSU, sier Lyssand Sandberg.

– Hans erfaring med å styre store prosjekter kombinert med hans bakgrunn som arkitekt, er også svært viktige grunner til at vi ønsket Lars som vår nye boligdirektør, sier OSU-sjefen i meldingen.

Holms første oppgave blir å utvikle og selge Clemenskvartalet. Prosjektet ligger mellom Middelalderparken og sjøen, og eies sammen med HAV Eiendom. På tomten jobber nå en rekke arkeologer med utgravinger, før selve byggingen starter senere i år. Clemenskvartalet skal bestå av rundt 265 boliger, i et kvartalsbygg med et grønt, stort gårdsrom og fasader som varierer i form, høyde og farge.

Mange gode grep
– Jeg hadde egentlig ingen planer om å skifte jobbe. Men Bjørvika er ett av de mest spennende byutviklingsprosjektene i moderne tid. Så da jeg fikk tilbudet kunne jeg ikke si nei, sier Holm. Han har fulgt med på OSUs arbeid med å utvikle den nye bydelen og er imponert over hva de har fått til.

– Jeg synes OSU har tatt mange gode grep for å lage det som blir en stadig mer levende bydel. Kombinasjonen av bolig, næring, handel og kultur er veldig spennende. De har også satt miljø og arkitektur på agendaen, og jeg gleder meg til å ta dette videre, sier den nye boligdirektøren.

Lars Holm er utdannet arkitekt fra NTNU. Han har tidligere jobbet for Aviaplan og Lidl, før han begynte i Skanska i 2006. Der ble han regionsdirektør i 2017.

Holm begynner i den nye jobben i løpet av oktober. Han etterfølger Jørgen Blix, som nylig gikk til Naturbetong.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår