Lanserer X-WOOD dobbelfalset pvc kledning

 
Lanserer X-WOOD dobbelfalset pvc kledning
Real Terrasse & Fasade AS lanserer nå en tradisjonell dobbelfalset kledning i pvc kompositt. Kledningen er brannsertifisert, tilfredsstiller krav til BREEAM NOR grønne bygg og er teknisk godkjent for bruk i Norge skriver selskapet i en pressemelding.

Kledningen har en naturtro trestruktur i moderne farger og vil aldri råtne, sprekke eller forfalle. Den krever ingen form for kostbart vedlikehold som maling, beis eller olje for å beholde sitt utseende. I motsetning til fibersement som har et malt ytre består X-Wood av en høyteknologisk UV-bestandig og holdbar plast som ikke trenger å males på nytt.

Den blir produsert av Freefoam Building Products i England, som er en ledende innovatør og produsent av plast og pvc profiler i Europa.

Kledningen kan monteres horisontalt eller vertikalt akkurat som ordinært trepanel og med samme tidsbruk. Selges sammen med en rekke dekorlister som gjør det til en komplett vedlikeholdsfri fasade. Produktene er også tilgjengelig i NOBB produktdatabase.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår