Lanserer Residence Trimless

 
Lanserer Residence TrimlessBildet: Residence Trimless tilt 2x9W
Light House Company AS lanserer Residence Trimless, lavtbyggende (59mm) downlights uten kanter, designet for å kunne sparkles inn i vegg eller tak i gips.

- Innsatsen i lampen sitter fast med magneter. Dette betyr at du enkelt kan separere rammen fra innsatsen uten å måtte bruke verktøy. Rammen på Residence Trimless er isolert fra de delene av armaturen som blir varm. Dette sørger for bedre brannsikkerhet og for at gipsen ikke sprekker, skriver Light House Company i en pressemelding.

Downlights fra Residence har lave energikostnader med LED-pærer og en fargetemperatur på 1800-2700K. Lyset er dimbart, og har dim to warm-funksjon.

Residence Timeless er bygd med utgangspunkt i at det skal være et vakkert og tidløst design, og en lampe som varer lenge. Konstruksjonen er funksjonell og all elektronikk sitter i innsatsen til lampen, noe som gjør den meget enkel å installere.

Downlights fra Residence er laget for å passe både enkel (12,5 mm) og dobbel gips (25 mm). Lampene har et «innsparklingsarmatur» med godt feste for sparkel, som gjør den enkel å montere til tross for at det er downlights uten kanter. Gipsen males i samme farge som taket, slik at du får en sømløs og minimalistisk overgang fra tak til belysning.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår