Lanserer PARAFON STEP DIRECT

 
Lanserer PARAFON STEP DIRECTFotograf: Thomas Harrysson, Parafon Step for Grids, Johan Skoog Arkitekter
Arkitekt Johan Olsson og hans kolleger hos Bornstein Lyckefors står bak ideen om et nytt konsept for installasjon i bæreverk, PARAFON STEP for Grids, som lanseres under Stockholm Furniture & Light Fair 6.–10. februar.

Som arkitekt ønsker man å kunne skape varierte og attraktive himlinger som kompletterer andre interiørdetaljer, men det er ikke alltid like enkelt, siden mange av produktene på markedet er hvite og glatte. Konseptet er basert på den løsningen for direktemontering, PARAFON STEP DIRECT, som Paroc utviklet sammen med Bornstein Lyckefors og som ble lansert i 2015. Den grunnleggende tanken bak Step-konseptet er enkel.

Ved å arbeide med akustikkplater i ulike tykkelser, formater og farger, får man muligheten til å skape utallige kombinasjoner av himlinger som ikke bare fungerer som lydabsorbenter og en nøytral base, men også bidrar til rommets interiør og løfter helhetsopplevelsen. Med nye PARAFON STEP for GRIDS får man nå også muligheten til å skape nedpendlede himlinger på en liknende måte.

PARAFON STEP produseres av PAROC Steinull, et ikke-brennbart materiale med meget gode lydabsorbsjonsegenskaper. Ved å bruke kontrasten mellom steinullens naturlige, rå struktur i akustikkplatens synlige kanter og den glatte flaten belagt med glassfibervev skapes stor dynamikk og variasjon i den estetiske opplevelsen. Bornstein Lyckefors har valgt ut en ny fargekolleksjon for året, men produktene er også tilgjengelige i valgfri NCS-farge.

For å gjøre det enklere å velge PARAFON STEP, har vi laget et spesialutviklet planleggingsverktøy, PARAFON STEP Planning Tool, slik at du kan konfigurere og skrive ut spesifikasjonen.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle