Lanserer nytt system for passiv brannsikring

 
Lanserer nytt system for passiv brannsikringArmaProtect: Pålitelige branntetting for rør og kabler (Illustrasjon: Armacell)
Med den nye ArmaProtect-serien kan det raskt og enkelt lages brannsikre gjennomføringer for rør og kabler.

Armacell, en av verdens ledende utviklere av cellegummiisolasjon for utstyrsisolasjonsmarkedet, utvider sitt utvalg av produkter for passiv brannsikring. Med den nye ArmaProtect-serien kan det raskt og enkelt lages brannsikre gjennomføringer for rør og kabler.

ArmaProtect tilbyr løsninger og kompetanse beregnet for tilnærmet alle typer rør, enten det gjelder gulvkonstruksjoner, fleksible vegger, plast- eller metallrør med eller uten isolasjon, eller uisolerte komposittrør. Denne nye ArmaProtect-serien inkluderer produkter som varmeekspanderende brannpakning, rørkrager, ablative mineralfiberplater, tetningsmidler og mørtel, og er et ideelt tillegg til ArmaFlex® Protect, Armacells unike løsning som kombinerer høy brannmotstand med kondenskontroll og isolasjon i ett enkelt produkt.

- Rør, kanaler og elektriske danner en bane der flammer og røyk kan spre seg. Med vår nye ArmaProtect-serie kan slike gjennomføringer i brannvegger og branngulv tettes sikkert og effektivt. Avhengig av typen gjennomføring kan kundene bruke vår nyeste innovasjon som en frittstående løsning eller i et samlet system.” Ved å hindre brannspredning mellom tilstøtende brannrom, forbedrer ArmaProtect og ArmaFlex Protect sikkerheten i bygninger, og forlenger den livskritiske tiden man har til rådighet til å evakuere en bygning ved eventuell brann, og gir brannvesenet og andre nødetater bedre tid til å utføre sine oppgaver. I tillegg bidrar de til å sikre at gjennomføringer i vegger og tak passerer bygningsinspeksjoner på en pålitelig måte, i samsvar med lokale byggeforskrifter, og bidrar til en problemfri byggeprosess, sier Hakan Nayir, Armacell Product Manager EMEA, i en pressemelding.

Alle produkter er testet og klassifisert i henhold til gjeldende standarder og europeiske evalueringsdokumenter (EAD) for å oppnå europeiske tekniske evalueringer (ETA), hvilket gir omfattende informasjon om deres ytelse. ETA-dokumentasjonen øker sikkerheten for planlegging og implementering for fagkonsulenter og installatører, og gjør det mulig å bruke byggeprodukter som ikke dekkes av en harmonisert europeisk standard i Europa. Armacell gir omfattende og brukervennlig informasjon om korrekt installasjon av sine passive brannsikringsprodukter for å sikre ETA-kompatible spesifikasjoner og bruksområder.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår