Lanserer ny takstein for moderne boliger

 
Lanserer ny takstein for moderne boliger
BMI opplever at flere og flere faller for funkis-inspirerte boliger, og ser en økende etterspørsel etter flat takstein. Nå lanserer takleverandøren en ny variant.

BMI produserer nå tre solide løsninger for flat takstein, som gir et trendy skråtak med lang levetid. Den nyeste løsningen er betongtaksteinen Evo, som lanseres i markedet som et prisgunstig kvalitetstak.

– Takstein er noe av det mest solide og estetiske du kan ha på taket. Hvilken type takstein du velger vil ha mye å si for boligens uttrykk, og vi har over tid sett en økende forespørsel etter flat takstein av betong og tegl. Det gjenspeiler trenden vi ser i markedet, der flere og flere velger funkis-inspirerte boliger, sier Christian Stålem, salgsdirektør i BMI (tidligere Zanda, Monier og Icopal).

– Vi har lenge ønsket oss en takstein i flat profil i en lavere prisklasse. Et kvalitetstak bidrar til å heve verdien på boligen, og med en takstein til en behagelig pris vil dette verdiløftet bli tilgjengelig for enda flere, legger han til.

Stålem omtaler Evo som «lillebroren» til betongtaksteinen Zanda Minster og tegltaksteinen Turmalin. Evo skiller seg ut ved å ha en noe mer rustikk overflate, men de stramme linjene og det stilrene designet går igjen i alle de tre typene.

– Alle våre takstein kommer med 30 års garanti og lang levetid. I tillegg leveres de med et komplett taksystem for innfesting, tetting, ventilasjon og taksikkerhet.

Betongtakstein er enkel å montere, enkel å vedlikeholde og tåler det norske klimaet godt. Evo er tilgjengelig fargene sort og mørk grå, leveres som helstein eller halvstein og kan legges på minimum 18 graders takvinkel.

Se hele utvalget av takstein her.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår