Lanserer ny radio for byggeplasser

 
Lanserer ny radio for byggeplasser
DEWALTs nye radio er tilpasset moderne byggeplasser og sørger for underholdning på arbeidsplassen. TSTAK Radio & lader er både IPklassifisert og værbestandig.

Musikk og radio til arbeidet er en selvskreven del av hverdagen for håndverkere og byggearbeidere. DEWALT har nå utviklet en kraftig og kompakt kvalitetsradio spesielt tilpasset moderne byggeplasser, både utendørs og innendørs.

TSTAK Radio & lader er laget for musikk-streaming og tilpasset både DAB og internettradio. Via en app på mobilen kan du enkelt bytte radiokanal, lytte til podcaster eller favorittspillelisten din på Spotify. Den er kompatibel med DEWALTs kraftige batteri 54V XR, som gir ekstra lang spilletid. Radioen kan også kobles mot strømnettet eller brukes med DEWALTs andre batterier 10.8V og 18V, noe som gir maksimal fleksibilitet, heter det i en pressemelding.

I tillegg fungerer radioen som lader for alle DEWALTs batterier og for mobile enheter med USB-port. Den allsidige radioen er i toppsjiktet i sin klasse innen radioer designet for byggeplasser. Gjennom seks høyttalere kan DEWALT garantere en maksimal lydopplevelse og krystallklar lyd. Dette gjør den perfekt for støyende omgivelser.

Som navnet antyder er TSTAK Radio & lader også tilpasset DEWALTs stablebare lagringssystem TSTAK™, og kan stables på andre enheter som verktøykasser og oppbevaringsbokser. Det gjør det enkelt å holde utstyret samlet. Radioen er slagfast og IP54-klassifisert mot støv og fuktighet, og med en værbestandig skuff hvor man kan lagre batterier, adapter, mobiltelefon osv.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår