Lanserer ny kolleksjon synlighetsklær

 
Lanserer ny kolleksjon synlighetsklærSnickers Workwear med nye synlighetsklær høsten 2017
Utgangspunktet for lanseringen er Snickers Workwear sine populære familier, hver dedikert til ulike arbeidssituasjoner, gir god slitestyrke og bevegelsesfrihet.

- Vi har tatt våre mest populære design fra AllroundWork og FlexiWork familiene og konvertert disse til synlighetsklær, samtidig som vi har lagt til etterspurte funksjoner, sier Henry Lundberg,Sales Development Manager i Snickers Workwear.

- Vi vet at erfarne og dedikerte brukere av våre arbeidsbukser vil sette pris på knebeskyttelsen, forhåndsbøyde ben og den gode passformen de kjenner fra tidligere- samtidig som de holder seg sikre og synlige på arbeid, fortsetter Henry Lundberg.

Tøff europeisk lovgivning og en trend med økt fokus på arbeidsmiljø betyr at arbeidsgivere må følge med når det gjelder å gi sine ansatte synlighetsplagg som lever opp til moderne standard.

- Vi ser økt behov og bevissthet hos våre kunder for synlighetsklær som kan leve høy standard innenfor komfort og funksjonalitet som de forventer fra vårt arbeidstøy, forklarer Henry Lundberg.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår