Lanserer ny kolleksjon synlighetsklær

 
Lanserer ny kolleksjon synlighetsklærSnickers Workwear med nye synlighetsklær høsten 2017
Utgangspunktet for lanseringen er Snickers Workwear sine populære familier, hver dedikert til ulike arbeidssituasjoner, gir god slitestyrke og bevegelsesfrihet.

- Vi har tatt våre mest populære design fra AllroundWork og FlexiWork familiene og konvertert disse til synlighetsklær, samtidig som vi har lagt til etterspurte funksjoner, sier Henry Lundberg,Sales Development Manager i Snickers Workwear.

- Vi vet at erfarne og dedikerte brukere av våre arbeidsbukser vil sette pris på knebeskyttelsen, forhåndsbøyde ben og den gode passformen de kjenner fra tidligere- samtidig som de holder seg sikre og synlige på arbeid, fortsetter Henry Lundberg.

Tøff europeisk lovgivning og en trend med økt fokus på arbeidsmiljø betyr at arbeidsgivere må følge med når det gjelder å gi sine ansatte synlighetsplagg som lever opp til moderne standard.

- Vi ser økt behov og bevissthet hos våre kunder for synlighetsklær som kan leve høy standard innenfor komfort og funksjonalitet som de forventer fra vårt arbeidstøy, forklarer Henry Lundberg.
 

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle