Lanserer ny GSS styringsenhet

 
Lanserer ny GSS styringsenhetBildet: Garda SmartService (GSS) lanseres nå i markedet, og vil være et svært nyttig verktøy for alle som er involvert i drift og innkjøp av f.eks. kjøreporter og bommer.
Garda Sikring lanserer Garda SmartService. Dette er en styringsenhet til port, bom og annet elektronisk utstyr, som gjennom en nettbasert skyløsning, gir full kontroll over installasjonene.

Garda SmartService (GSS) lanseres nå i markedet, og vil være et svært nyttig verktøy for alle som er involvert i drift og innkjøp av f.eks. kjøreporter og bommer.

Enheten har alt inkludert, slik som GSM-key, integrert SIM-kort klart til bruk, årsur med norsk kalender, driftslogg og SMS-varslinger på driftskritiske funksjoner. Gjennom sanntidsvisning av portens status via vår skytjeneste, har man alltid full kontroll på alle enheter som er levert med dette systemet, uansett hvor man befinner seg.

- Vi er veldig fornøyd med at vi nå kan gå ut til markedet og presentere en ny standard for komplett styringsenhet, som vil gi en enklere og mer effektiv arbeidssituasjon for mange. I tillegg til selve kontrollen og oversikten man får ved å logge seg inn på skyløsningen, er det ingen tvil om at servicekostnader og nedetid på f.eks. kjøreporter vil reduseres. Hvis porten ikke vil åpne, kan enten driftsansvarlig på plassen eller Garda, enkelt kunne sjekke status og se hva som kan være årsaken til dette. Forslag til løsning kan gis direkte, og man slipper utrykning av servicepersonell fra leverandør, sier Stefan Søyring, ansvarlig for teknisk drift i Garda Anleggsikring, i en pressemelding.

GSS leveres nå som standard i alle mobile skyvegrinder og foldeporter fra Garda Anleggsikring, og enheten kan også ettermonteres i allerede eksisterende portløsning fra Garda. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår