Lanserer ny digital samhandlingsløsning

 
Lanserer ny digital samhandlingsløsningBildet: Steinar Svinø, administrerende direktør i Symetri Collaboration.
Symetri Collaboration lanserer i dag en ny samhandlingsløsning for BIM i prosjekter. BIMEYE gir prosjekter kontroll over modell og BIM-data.

- Med BIMEYE kan byggeprosjekter endelig få kontroll over modell og BIM-data, og jobbe mer effektivt. BIMEYE er en samhandlingsløsning som alle deltakere i prosjektet har tilgang til, og kan arbeide med BIM-data uavhengig av designverktøyene. Dermed kan alle samle, kvalitetssikre og kommunisere bygningsinformasjon for å forbedre
plan-, prosjektering- og byggeprosessen, forteller Steinar Svinø, administrerende direktør i Symetri Collaboration, i en pressemelding.

Digital tvilling
Med kontinuerlig oppdaterte korrekte data tilgjengelig for alle en plass, er det enklere å gjøre bedre estimater, nøyaktigere kalkyler og redusere feilinnkjøp. BIMEYE løser hovedutfordringen med BIM-data og sikrer reell digitalisering av prosessene i et byggeprosjekt. Resultatet er en digital tvilling av det ferdige bygget.

- BIMEYE er en selvstendig løsning, som kunder kan kjøpe separat eller sammen med vår samhandlingsløsning Interaxo. Symetri Collaboration selger begge produktene og forsterker med dette sin rolle som markedsleder innen samhandling i bygg- og anlegg, forklarer Svinø.

Brukervennlig og «billig»
BIMEYE løser utfordringen med store mengder BIM-data eller bygningsdelsdata som til enhver tid skal være oppdatert på en enkel, brukervennlig og «billig» måte.

- Vi har allerede lang erfaring med BIMEYE fra våre naboland, og erfaringen er entydig; manuelle prosesser og plotting av data erstattes av en presis og kostnadseffektiv måte med BIMEYE. Våre kunder kan fokusere på sin kjernevirksomhet, samtidig som de gjør mer nøyaktige kalkyler og estimater fra starten av.

- BIMEYE lar også prosjektdeltakere samhandle på tvers av designverktøy, avslutter Steinar Svinø, administrerende direktør i Symetri Collaboration.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår