Lanserer Norges første digitale jordfeilautomat av type F

 
Lanserer Norges første digitale jordfeilautomat av type FF-type vern er spesialutviklet for å tåle de mest energieffektive apparatene, som induksjonstopper, varmepumper, vaskemaskiner og andre husholdningsapparater, forteller Helsingeng.
Eaton lanserer den første digitale jordfeilautomaten av type F i det norske markedet. F-typen er spesielt utviklet for apparater som induksjonstopper, varmepumper, kjøkken- og vaskemaskiner.

Dette er den første digitale jordfeilautomaten av type F i det norske markedet. Den oppgraderte jordfeilautomaten tilfredsstiller krav til jordfeilbeskyttelse for energieffektive en-fas apparater.

­– Vi videreutvikler jordfeilautomaten xDigital. Dette har vært den mest avanserte jordfeilautomaten på markedet siden 2012 med vern av type G/A. Nå lanserer vi produktet med F-type vern, slik at vi kan tilby den sikreste jordfeilbryteren på markedet også de neste årene, sier Jon Helsingeng, administrerende direktør i Eaton, i en pressemelding.

Han understreker at tradisjonelle type A jordfeilautomater ikke holder tritt med de elektroniske belastningene i dagens samfunn. Type A ble introdusert som et minimumskrav i 2006.

– Vi ser helt andre krav til elektroniske belastninger i dag enn for ti år siden, da vi forholdt oss til glødepærer og panelovner. F-type vern er spesialutviklet for å tåle de mest energieffektive apparatene, som induksjonstopper, varmepumper, vaskemaskiner og andre husholdningsapparater, forteller Helsingeng.

Han mener at digitale jordfeilautomater bør være foretrukket løsning da det er enkelt for forbrukere å kontrollere tilstanden.

– Den digitale jordfeilautomaten har en LED-lampe som indikerer tilstanden. Lyset er enten gult, grønt eller rødt, noe som gjør at de raskt kan se statusen på sitt anlegg og dermed gjøre tiltak før faktisk utkobling finner sted.

De digitale jordfeilautomatene øker nøyaktigheten for utkobling ved jordfeil. Digitale jordfeilautomater har en nøyaktighet på 90 prosent, mens tradisjonelle jordfeilautomater kan ha en nøyaktighet på 50 prosent. Type-F jordfeilautomater har i tillegg alle egenskapene til Type-G jordfeilbeskyttelse, som både gir forbedret driftssikkerhet og hindrer uønsket utkobling.

Type-F jordfeilautomat lanseres også som tradisjonell mekanisk variant opp til 40 Ampere.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår