Lanserer matt farge på takrenne

 
Lanserer matt farge på takrenneLindab grafittgrå (RAL 7016) en av to nye farger i takrennesortimentet
Lindab fortsetter å øke sortiment. Nå presenteres to nye takrennefarger, grafittgrå (RAL 7016) og matt antrasitt. Matt antrasitt er unik ved å være den første matte fargen på det norske markedet.

Grafittgrå og matt antrasitt passer godt til mange andre farger og egner seg både til nybygg og til renovering.

- Lindab har merket seg den store etterspørsel etter produkter i gråskalaen, og er naturlig nok glade for å kunne lansere et bredere utvalg av farger i gråskalaen. Vi har stor tro på disse fargene for det skandinaviske markedet, og spesielt for grafittgrå RAL 7016 som er en populær farge hos arkitekter. Det blir også veldig spennende å se hvordan markedets første matte farge blir mottatt, sier Magnus Dahlberg, salgssjef blikkenslagere for Lindab Norge.

Med det blotte øyet er det vanskelig å si hvor mye den grafittgrå fargen avviker fra sort. Den er en mørk men myk farge som fanger oppmerksomheten, og det er den populære antrasitt metallic fargen som har fått æren av å stå modell for den første matte utgaven på markedet.

En unik nyhet
Matt antrasitt er en unik nyhet i og med at det er den første matte takrennefargen på det norske markedet. Den kan kombineres med sort, rød eller hvit. Egentlig passer den sammen med nesten alle farger. Vi har også matt antrasitt som takfarge i PLX materiale, så dersom man ikke ønsker å mikse farger går det utmerket å kjøre tak og takrenner med en enhetlig farge, sier Magnus Dahlberg.

Fargene dekker mange ulike behov og Lindab har tro på suksess for de nye tilskuddene.

- Det er viktig å være raskt og respondere på trender og etterspørsel. Grafittgrå og matt antrasitt er kommende storselgere og et bevis på at Lindab fortsetter å lytte til markedet, avslutter Dahlberg.

Lindab er et internasjonalt konsern som utvikler, produserer, markedsfører og distribuerer produkter og systemløsninger for forenklet bygging og for et bedre innendørs klima.

Virksomheten jobber innenfor tre produktområder; Ventilasjon, byggkomponenter og byggsystemer. Produktene kjennetegnes av høy kvalitet, enkel montering, energieffektivitet, miljøhensyn og at de leveres med en høy servicegrad. Alt i alt gir dette økt verdiskapning for våre kunder.

I Norge har vi 9 lokale avdelinger, og disse ligger i Oslo, Drammen, Kristiansand, Sandnes, Bergen, Ålesund, Trondheim, Harstad og Tromsø. Vårt hovedkontor ligger på Kalbakken i Oslo.

comments powered by Disqus
 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle