Lanserer kappemaskin med 54V batteri

 
Lanserer kappemaskin med 54V batteri
DEWALT fortsetter å utvide 54V FLEXVOLT-sortimentet med profesjonelle verktøy. Nå lanseres en banebrytende kappemaskin for krevende kutting i betong og metall.

Nye DCS690 er en kappemaskin med 230 mm kappeskive som kan måle seg med elektriske og bensindrevne maskiner. Den unike batteri-plattformen 54V FLEXVOLT gjør maskinen overlegen både når det gjelder ytelse, kjøretid og trådløs frihet. Kappemaskinen er bruker-vennlig, håndholdt og har lav vekt. Den er designet for å trenge raskt og effektivt gjennom krevende materialer som blant annet stein, betong, asfalt, metall og stål.

Fordelene ved å velge batteridrevne produkter er mange. Du slipper å blande drivstoff og det er ikke noe filter eller tennplugg som må rengjøres. Det er heller ingen grunn til å bekymre seg for farlige avgasser. I tillegg er vedlikeholdskravet minimalt. DEWALTs batteri-drevne kappemaskin er alltid klar til bruk, krever ikke forberedelser og den starter med kun ett enkelt trykk.

DCS690 er en robust konstruksjon som gjør den svært pålitelig og holdbar. Kappemaskinen har en overbelastningsindikator som enkelt lar deg tilpasse skjærehastigheten og -kraften. Dette gir både økt sikkerhet og færre avbrytelser i arbeidet. Den har også et støvkontrollsystem som beskytter mot støv når man jobber med betong- og steinmaterialer.

Kappemaskinen har en børsteløs motor for best mulig kraftoverføring. Skjæredybden er på hele 83 mm og hastigheten er på opptil 6600 o/min. Ergonomisk utformede håndtak gjør at kappemaskinen er ekstra bruker-vennlig og gir optimal komfort. Veiledende pris, eksklusive mva. kr 7 127 (naken modell).

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår