Lanserer ergonomisk verktøybærer

 
Lanserer ergonomisk verktøybærer
Verktøybærer med robust, ergonomisk design som gjør bæring komfortabelt. Dette er Hultafors sin løsning på håndverkere sitt behov for enkel og praktisk verktøybæring.

Den tradisjonelle verktøykassen kommer i mange avanserte former, men vi ser at håndverkerne foretrekker en bøtte eller gammelt maling spann. En enkel, praktisk løsning, men med noen få mangler.

Forbedre det som allerede fungerer
- Vi ønsket å tilby en bedre løsning og derfor satte vi produktutviklerne på saken, sier Håkan Carlsson, produktsjef Hultafors.

Ergonomisk design
Resultatet ble Hultafors verktøybærer. En robust bøtte med ergonomisk design produsert i robust PP-plast, utviklet for å være enkelt å bære selv når den er lastet tungt.

Feste av skulderstropp
- Verktøybæreren har en avlang form med avrundet bakside slik at den er enkel å bære på siden eller inntil kroppen uten at den er i veien mot låret eller hoften, forklarer Håkan Carlsson.

Det robuste håndtaket gir god bærekomfort og hullene på siden gjør at du kan feste på skulderstropp. Når du setter den fra deg kan håndtaket bli stående oppe slik at du enkelt kan plukke den opp igjen.

Mindre belastning på kroppen
- I stede for å finne opp hjulet på nytt, har vi tatt en løsning som fungerer og forbedret den. På denne måten tilbyr vi håndverkere en verktøybærer som er praktisk, minsker belastningen på kroppen og samtidig ser bra ut. Vi håper at dette blir en ny favoritt, sier Håkan Carlsson, produktsjef Hultafors.

 

 
 
 
 

Aktivitetskalender

Vis alle

  

Nytt om navn

Vis alle

  

Bygg Reis Deg 2017

Vis alle

  

Prosjektnyheter

Vis alle

  

Produktnyheter

Vis alle

  

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår