Lanserer Elma Fieldsense FS60

 
Lanserer Elma Fieldsense FS60
Elma Fieldsense FS60 er en helt ny måte å tenke personbeskyttelse ved arbeid på anlegg med sendereffekt, f.eks. mo-bilmaster også i det nye 5G spekteret.

Det er viktig å ta forholdsregler når du arbeider med eller i nærheten av sendere for å unngå eksponering for potensielt farlige mengder stråling. Dette gjelder selvfølgelig arbeid direkte på senderen, men også arbeid i nærheten av f.eks. mobilantenner plassert på hustak. Mange yrker som f.eks. taktekkere eller blikkenslagere som jobber med takrenner kan bli utsatt. Ettersom 5G installeres over hele landet som krever et enda finere nettverk av antenner, vil også eksponeringen økes.

- Hvor andre detektorer krever at teknikeren forholder seg til et tall, er Fieldsense FS60 tenkt som ekte personbeskyttelse. Fieldsense 60 er bygd etter prinsipper og tankegang kjent fra andre instrumenter til personbeskyttelse, som f.eks. oksygenmålere, dosimetre og gassdetektorer. «Slå på og glem» er filosofien, uten innstillinger som hever sikkerheten betraktelig. Tydelig visuell indikasjon og høy akustisk alarm når strålingsnivået når et kritisk nivå, betyr at brukeren ikke trenger å være oppmerksom og trent i å tolke strålingsnivåer, skriver Elma Instruments i en pressemelding.

Elma Fieldsense FS60 dekker alle typiske frekvenser fra f.eks. TV, FM og mobilfrekvenser fra 50MHz til 6GHz. Instrumentet har også en innebygd Isotropisk antenne som sikrer målingen mot "dødvinkler. Siden det er en fareforskjell på forskjellige frekvenser, måler Fieldsense FS60 også frekvensvekten, noe som sikrer riktig alarm på alle signaltyper og frekvenser. Festemuligheter til f.eks. klatresele, akustisk fallalarm, robust og vanntett IP64 kabinett, gjør instrumentet svært egnet.
 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår