Lanserer Deco Smygplate LS2 for tykkere vegg

 
Lanserer Deco Smygplate LS2 for tykkere veggBildet: Den nye Deco Smygplaten heter LS2 og passer rett inn i 10 mm notspor på vinduene.
Listefrie vinduer har vært i skuddet i flere år nå. Men å få det pent på en rask og enkel måte har vært en utfordring. I tillegg kommer nye energikrav, kundeønsker, effektivitetskrav og ikke minst tykkere vegger.

Derfor kommer Deco Systems med nytt tillegg til eksisterende serie av Deco Smygplate.

– Vi ser at etterspørselen etter bredere foringer har vært stigende. Vi har derfor utviklet enda en ny Deco Smygplate. Denne er 30 cm dyp og går 5,5 cm ut på vegg. Materialet er Polyuretan og er ferdig grunnet, forklarer Rune Tetlivold, daglig leder i Deco Systems AS, i en pressemelding.

Den nye Deco Smygplaten heter LS2 og passer rett inn i 10 mm notspor på vinduene. Den er tilpasset slik at den kan skrus fast på første stender.

Mye jobb og store kostnader
Listefritt har vært forbundet med mye jobb og store kostnader. Håndverkeren har brukt mye tid på montering av hjørneløsning, sparkling og pussing. I tillegg er det ofte mye oppsprekking.

–  Løsningen som erstatter foring og list, og som gir et solid støpt hjørne som ikke sprekker opp ble utviklet for 4 år siden. Deco Smygplate, med navnet fra produsenten NMC, «ARSTYL® LS1», vant den prestisjetunge designkonkurransen Red Dot Award for høy designkvalitet i 2017, forteller Tetlivold.

Håndverkeren sparer tid og kunden får fine, listfrie overganger. Den enkle og raske løsningen gir kunden en sømløs overgang rundt vinduer..

Ønske om dypere listefrie løsninger
Deco Smygplate LS2, er en videreutvikling av den tidligere Deco Smygplaten for vinduer, og lanseres nå med en dybde på 30 cm. Dette betyr at den kan benyttes der veggene er tykkere. I tillegg festes den til stender, slik at bredden kun er 5,5 cm ut på vegg.

Laget for Norsk Byggstandard
– Den nye modellen har en profiltykkelse som er tilpasset til bruk mot gips. Vi har passet på at hjørnet på profilen er det høyeste punktet slik at man enkelt kan sparkle og strimle uten ekstra utfordringer. Vi har utviklet og laget disse for Norsk Byggstandard, slik at overgangen strimles på vanlig måte i henhold til NS-3420, sier Johnny Hoff i Deco Systems.

– Vi ser også andre fordeler som gjør det raskere å montere Deco Smygplater, fortsetter Hoff, at produktet er diffusjonstett gjør at du slipper å tape dampsperreplasten til vinduet. Du avslutter på stenderplasten mellom yttervegg og på foringsvegg før du monterer Deco Smygplaten i notsporet. Her sparer du mye ekstra tid.

FAKTA:

Deco Smygplate LS2

  • Raskt å montere, 12-15 lm pr. time
  • Høy isolasjonsverdi, Lambda 0,0402
  • Tåler fuktighet og er diffusjonstett
  • Opptil 75% besparelser på malerarbeidet
  • Se www.decosystems.no/listefritt for montering

 
 Her er Deco Smygplaten LS2 montert inn i notsporet på vinduet.


 Her er tverrsnittet av Deco Smygplaten.

 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår