Lanserer CELINE Quadro-sett

 
Lanserer CELINE Quadro-settBildet: ELC har spenningsforsyning for alle systemlamper. Sammen med tilstedeværelses- og lyssensorikken utgjør den en tilstedeværelses- og dagslysavhengig konstantlysregulering, inkludert individuell iscenesetting.
ESYLUX presenterer CELINE Quadro-settene – en systemløsning for smart arbeidslys som modulært kombinerer lamper, sensorikk og styreenheter.

ESYLUX Light Controller (ELC), som er integrert i master-lampene til settene med samme navn i NOVA-serien, er dermed tilgjengelig separat for første gang. Alt fra funksjonaliteten til den klassiske, tilstedeværelsesavhengige konstantlysregulering til det biologisk aktive lyset fra SymbiLogic-teknologien er som før, inkludert Plug-and-play for installeringen.

Nedsenkede systemtak tilbyr flere formgivnings- og posisjoneringsmuligheter ved installering av ønsket romteknikk. For å kunne tilby elektro- og lysplanleggere et enda større utvalg, og for å kunne innfri brukerens ønsker, presenterer ESYLUX nå intelligent belysning med Quadro-settene i CELINE-serien.

Systemløsning med intelligent lysstyringDenne systemløsningen kombinerer heldekkende LED-taklamper med den separate PIR- og lyssensorikken til en tilstedeværelsesdetektor og den separate styreenheten til ESYLUX Light Controller (ELC). Taklampene passer inn i typiske rastermønstre for nedsenkede tak på 600 x 600 eller 625 x 625 mm, og de kan kobles til ELC via Plug-and-play. ELC har spenningsforsyning for alle systemlamper. Sammen med tilstedeværelses- og lyssensorikken utgjør den en tilstedeværelses- og dagslysavhengig konstantlysregulering, inkludert individuell iscenesetting.

På høyeste utbyggingsnivå benytter systemet biologisk aktivt lys fra SymbiLogic-teknologien til ESYLUX for å gi økt livskvalitet på arbeidsplassen. Biologisk aktivt lys fremmer vitalitet, velvære og konsentrasjonsevne og restituerende søvn om natten. SymbiLogic sørger for energieffektiv utnyttelse av dagslys i biodynamisk lysstyrkeforløp. Denne belysningsformen vil dermed forbli tydelig over standarden for belysningsstyrke, også for standardkontorer. Videre gjør teknologien det mulig å tilpasse lysstyrke- og fargeforløp til lysforholdene på ulike breddegrader.

Biologisk aktivt lys som kan utvides i høy grad, også for KNXSystemet kan tilpasses alle vanlige omgivelseskrav for alle romstørrelser. CELINE Quadro-settene inneholder fire lamper, men det er også mulig å kombinere færre lamper med ESYLUX Light Controller og koble dem til med Plug-and-play. Du kan kombinere opptil 20 Quadro-sett for spesielt omfangsrike installasjoner. Videre er det mulig å koble 4 x 25 standardlamper med DALI-kapasitet til de ELC-integrerte grensesnittene. Dette gir kringkastingsmodus for opptil fire separate kanaler. DALI-bryteren for tilstedeværelsesavhengig kobling til konvensjonell bruk kan også integreres.

Systemet kan styres på ulike måter. Med grunnutførelsen kan du endre lysstyrke og eventuelt lysfarge med 230 V- og impulsbryter samt universalfjernkontrollen fra ESYLUX. Du kan også opprette individuelle scener. Videre finnes det Bluetooth-varianter, som kan styres med en app. Produsenten har også utviklet utførelser med en innebygget KNX-modul. Dette gjør det mulig å integrere dem i KNX-bygningsautomasjon uten behov for en ekstra gateway.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår