Lanserer ADEY MagnaClean Professional3 Sense

 
Lanserer ADEY MagnaClean Professional3 Sense
ADEY lanserer nyheten MagnaClean Professional3 Sense, som er et Wi-Fi-tilkoblet og prediktiv magnetfilter for en mer teknologisk tilnærming til vannbehandling.

- Utviklingen er den største innovasjonen innen magnetisk vannfiltrering for varme/- kjøleanlegg, siden ADEY lanserte det første MagnaClean filteret i 2003. Det nye filteret gir ikke bare høy systembeskyttelse, det forutser også potensielle systemproblemer og tilbyr mulige løsninger knyttet til forebyggende vedlikehold, skriver leverandøren Canes AS i en pressemelding.

Ved hjelp av ADEYs Sense-teknologi oppdager filteret nivået av magnetitt samlet, og forhindrer kontinuerlig systemskade ved å varsle installatører/ huseier slik at problemer kan behandles før det er for sent. Regelmessige avlesninger blir tatt og ved hjelp av Wi-Fi-tilkoblingen.  Denne informasjonen blir kommunisert til installatøren via ADEY ProClub App. Filterets evne til å snakke med appen er avgjørende, og gir også mulighet for oppdatering i sanntid dersom dette er nødvendig.

- Som bransjens første Wi-Fi-aktiverte filter, vil Professional3 Sense gi en direkte mulighet til å snakke med sine kunder om varmesystembeskyttelse, sier Helen Isherwood, produktdirektør i ADEY. MagnaClean Professional3 Sense inkorporerer ADEYs påviste filterytelse og fordeler, og med tillegg av Wi-Fi og batteridrevet overvåkingsteknologi gjør det mulig å oppdage akkurat hvor mye slam som er fanget opp og fjernet fra sirkulasjon.

Magnetitt-fangst overvåkes enkelt både på stedet ved hjelp av LED-indikatorer som er innlemmet i beholderen, eller eksternt via regelmessige planlagte eller sanntidsoppdateringer sendt til ADEY ProClub App. Appen gir installatører full kontroll og synlighet av alle MagnaClean Professional3 Sense-filtre de har montert, rapportering av magnetitt og batterinivåer, serviceinformasjon og påminnelser samt anbefalte handlinger for å opprettholde systemhelsen. Dette muliggjør også automatisert garantiregistrering.

- Tillegget av ADEYs nye sensing-teknologi hjelper installatører å spare kunder for tid og penger ved å utføre korrigerende tiltak og vurdere behovet for uventede, kostbare reparasjoner. Dette hjelper igjen på å bedre planlegge arbeidsbelastningen og bruke tiden mer effektivt, sier Isherwood.
Canes er Norges eneste distributør av vannbehandling og magnetiske filtere fra ADEY.

-  I forbindelse med lanseringen av MagnaClean Professional3 Sense®, ønsker Canes seg kontakt med kunder som kan tenke seg å være med på et pilotprosjekt for å teste ut disse høyteknologiske filtrene for norske forhold. For å få tilsendt filter og delta i pilotprosjekt tar interessenter kontakt med produktansvarlig Ove Gudding på telefon 93 46 65 75 eller mail: ove@canes.no, heter det avslutningsvis i pressemeldingen fra Canes AS.

Canes AS er en helnorsk leverandør som leverer løsninger innen VVS og komfortgulv. Med 20 års erfaring, håndterer Canes alt fra prosjektering og skreddersøm, til ferdig produkt. 

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår