LAB Entreprenør bygger 65 leiligheter i Bergen

 
LAB Entreprenør bygger 65 leiligheter i BergenLAB Entreprenør har inngått avtale med Skjoldnes Utvikling AS om bygging av 65 leiligheter på Skjoldnes i Bergen kommune. (Foto: AF Gruppen).
LAB Entreprenør, et selskap i AF Gruppen, har inngått avtale med Skjoldnes Utvikling om bygging av 65 leiligheter på Skjoldnes i Bergen kommune. I forbindelse med begge byggetrinnene skal det etableres et påkostet utomhusanlegg.

LAB Entreprenør AS, et selskap i AF Gruppen (AFG), har inngått avtale med Skjoldnes Utvikling AS om bygging av 65 leiligheter på Skjoldnes i Bergen kommune. Det skriver AF Gruppen i en pressemelding.

Boligprosjektet er lokalisert ved Nordåsvannet og er byggetrinn 2 i utbyggingen på Skjoldnes. Prosjektet består av totalt fem bygg som knyttes sammen underjordiske parkeringsanlegg. I forbindelse med begge byggetrinnene skal det etableres et påkostet utomhusanlegg.

Kontrakten er en totalentreprise og har en verdi på ca. 140 millioner kroner.
Arbeidene starter i desember 2018 med planlagt ferdigstillelse i september/oktober 2020.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår