Kynningsrud satser 500 millioner kroner i nye mobilkraner

 
Kynningsrud satser 500 millioner kroner i nye mobilkranerKJØPER KRANER. Kynningsrud Nordic Crane, her ved Eirik Kynningsrud (nr. 2 f.v.), Pål Kynningsrud og Morten Heli-Hansen (nr. 2 f.h.), har oppgradert maskinparken ved å investere 500 millioner kroner.
Første del av investeringen er levert og siste del kommer i 2019, da ytterligere 25 maskiner kommer.

Disse blir da en del av Kynningsrud Nordic Cranes utleievirksomhet, skriver selskapet i en pressemelding. Kynningsrud Nordic Crane tilbyr utleie av mobilkraner og spesialtransport fra de helt små oppgavene til de største prosjektene, der det kreves stor kapasitet og høy kompetanse. Krandivisjonen i Kynningsrud-konsernet er i dag ledende i det norsk/svenske markedet.

Virksomheten er etablert på Østlandet i Norge og store deler av Sverige. Kynningsrud Nordic Crane setter helse, miljø og sikkerhet først. De har også investert i selvreisende mobile tårnkraner, som går på strøm der det er mulig.

- Fokus på en miljøvennlig maskinpark, og god ressursutnyttelse av kraner og biler, er avgjørende for ytterligere vekst. Vi ser positivt på utviklingen i det skandinaviske markedet de nærmeste årene, sier konsernsjef Pål Kynningsrud i meldingen.

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår