Kynningsrud og AF Gruppen utvikler nytt boligområde i Floda utenfor Gøteborg

 
Kynningsrud og AF Gruppen utvikler nytt boligområde i Floda utenfor GøteborgDet planlegges 200 til 300 boenheter på den gamle Växthustomten i Floda utenfor Gøteborg. Inspirasjonsbilde: Dreem Arkitekter
Prosjektet innebærer at kommunen får 200 til 300 nye boliger i bra pendlingsavstand til Gøteborg

- Vi ser allerede stor interesse fra innbyggere i Floda, og økende interesse hos unge familier i Gøteborg for å flytte til Floda, hvor de kan finne bolig til en rimelig pris og fortsatt ha nærhet til jobben i Gøteborg, sier regionsjef i AF Projektutveckling, Hans Östling.

Det nye boligområdet skal bygges på den såkalte «Växthustomten» ved Floda sentrum i Lerums kommune, med nærhet til både offentlig kommunikasjon og vakker natur.

- Det nye boligområdet vil få en behagelig gangavstand til Floda sentrum med alle tilbudene der, og med pendlerstasjon for tog. Området ligger i naturskjønne omgivelser med gode turmuligheter mot Nääs slott. Her i Floda kan man bo både bra og behagelig, sier Olof Olausson, vd i Kynningsrud Bostäder.

Det 27 000 kvm store området, hvor man tidligere har dyrket fram blomster i store drivhus, er kjøpt av Kynningsrud Bostäder og AF Projektutveckling, som skal utvikle og bebygge området sammen. Nå starter planleggingen av de nye boligene i samarbeid med Lerum kommune og øvrige interessenter.

- Floda i Lerum kkommune er et veldig interessant område med strategisk bra beliggenhet. Kommunen er positiv til planene og ser store muligheter for boligutbyggingen. Vi ser fram til å fortsette arbeidet og ønsker Kynningsrud Bostäder og AF Projektutveckling velkommen til Lerums kommune, sier kommunalråd for byggesaker, Eva Andersson (C).

 

 
 
 
 

Stilling ledig

Vise alle ledige stillinger

Byggekostnadskalkulator

Byggekalkulatoren gir deg et enkelt prisanslag for byggeprosjekter basert på areal og geografisk område.

Avansert byggekostnadskalkulator
Klikk her for å logge inn

Produktnyheter

Vis alle

  

Bransjekommentar

Vis alle

  

Siste papirutgave

 
 
 
Retningslinjer for datahåndtering, personvern og informasjonskapsler

Ved å surfe videre på vår hjemmeside og bruke våre tjenester godkjenner du at vi samler inn data om dine besøk. I vår personvernerklæring forklarer vi hvilke data vi samler inn, hvorfor vi samler dem inn og hva vi bruker dem til. Les mer...

OK, jeg forstår